Van valami bevált megoldás a pattanásokra?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy elég pattanásos az arcom...kentem már mindenféle rávalóval de nem nagyon használnak! Nem tudtok valamit ami nektek bevált?2010. jan. 13. 19:35
1/4 anonim válasza:
ha nagyon gáz a helyzet, menj el bőrgyógyászhoz hátha segít... szalicilsav leszáritja őket... élesztő is jó rá, kis vizzel feloldani, és pakolásként arcra kenni, miután rászáradt és kicserepesedik, lemosni... garnier mélytisztító maszkja is bevált nekem... de először nézesd meg dokival, hogy mit javasol
2/4 anonim válasza:
Szerintem egy kozmetikus is tud segíteni neked, diagnosztizálja az arcod, és megmondja, hogy miket érdemes használnod. Utolsó eset legyen az orvos, ha nem túl vészes a helyzet, ne szedj gyógyszert!
3/4 anonim válasza:
azért irtam, hogyha nagyon gáz a helyzet:))) első voltam..
4/4 anonim válasza:
Ok, nem a válaszodat bíráltam, csak leírtam, hogy mi lenne a helyes szerintem. Nyugika!!!...második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!