Miért vagyok ilyen gyenge?
Normál diétánál nem jönnek rád naponta falásrohamok, valamit nem jól csinálsz. Az rendben van, ha egy hónapban egyszer bűnözöl és eszel némi édeset (nem táblaszám!!).
Nyilván a sport miatt a szervezeted igényli a cukrot, mert energiát használt el. Ez rendben is van, de edzés előtt kell a csoki (nem állandóan és nem nagy mennyiségben és nem közvetlenül pár perccel edzés előtt), edzés után pedig a fehérje. A csokit egyébként kiválthatod egészségesebb bio, zab stb sütifélékkel. És ha már csoki, ne tejcsoki legyen, hanem ét.
Edzés után is szokás gyors ch-t enni, glikogénraktárak visszatöltése, sőt túltöltése miatt... Persze nem muszáj.
Szerintem is gond van az életmóddal... Vagy az elszántsággal.
Szerintem ha nem bírod a hirtelen váltást, akkor első körben egyél többet, de semmiképp ne cukrot. A kalóriacsökkentés majd a következő lépés lesz. Semmi értelme most, ha nem bírod.
S ha túl keveset ennél, az a baj, akkor később is egyél többet.
Lehet, hogy magas az inzulinszinted és ezért kapsz nap végén falásrohamot.
Ha rendszeresen ellenállhatatlan vágyat érzel az édesség után, akkor egyrészt nem árt vitamint szedni és felülvizsgálni a diétádat mert valami gebasz van, ha pedig eztán sem szűnik, akkor vizsgáltasd ki magad.
Jaaaa, napi 100 gramm alatti Ch-t sok ember nem bírja, ne hülyéskedj az már ketózis!
Vidd fel 120-160-ra a kalóriakereten belül! Ennyi ch mellett is simán lehet fogyni, és elkerülöd a ketózis kellemetlen tüneteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!