Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen gyenge,...

Miért vagyok ilyen gyenge, miért nem megy?

Figyelt kérdés
Szeretnék 5 kilótól megszabadulni kevesebb kalória bevitellel és otthoni mozgással.. csak ennyire van időm sajnos. Egy órát aerobikozok, de ma 40 percig alig bírtam.. Nem ment, fél percenként megálltam és annyira elvoltam keseredve, hogy a végén már tényleg sírtam a teljesítményemen. Egyszerűen nem ismerek magamra.
2015. dec. 8. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Hős vagy, én 4 éve nem tudom magam rávenni napi 5 perc edzésre...

Igaz, itt a fizikai tényezőről van szó... Nos, én 5 percet nem bírok hasazni (messze az a leggyengébb részem, extrém gyenge és hogy eddzem, ha kidöglök egy perc után?).

Te általában tudsz egy órát aerobikozni. Ma nem ment annyi. Bármi lehet, kicsit megfáztál, hat rád az időjárás, hiányzik a nap, stresszesebb vagy, rosszabbul aludtál, rosszabbul ettél... Nem egyforma a teherbírásunk mindig. Ez ilyen. De ha alapból harmatgyenge lennél, akkor sem lenne semmi különös, egyszerűen mozogj és jöjj fel :)

Ennyire nem kell elkámpicsorodni... Jó, azt se csináld, amit én, hogy a világon semmitől nem akadok ki magamon, de azért ne várd el magadtól, hogy úgy működj, mint egy gép. Ma nem ment annyira, na bumm.

2015. dec. 8. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én irigyellek :) 1 hónapja kinlódok, hogy kitoljam az edzések idejét de egyszerűen nem megy, max 10 perc. Szóval a 40 percnek én már úgy örülnék, mint majom a farkának :)
2015. dec. 8. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk ám, hogy ki mennyire intenzíven tolja :)

S volt már edzés, ami 5 perc volt bemelegítéssel és 3 napig alig tudtam lépcsőzni és menni... Na az a gyengeség :D 30 km-t túrázni szinte bármikor, az OK. Van, akinek az a sok.

Akárhogyan is, mindenki hős, aki nyomja, amennyit bír :D

Csak én vagyok lusta és itt ülök és gyk-zom.

Ne legyetek ilyenek soha.

2015. dec. 8. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
78%-os, és te mozgás nélkül is fogysz?
2015. dec. 8. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek: fel a fejjel, nincs semmi baj. Néha van ilyen, holnap vagy a jövő héten jobban fog menni. De pihenőnapot vagy egy pihenőhetet is beiktathatsz.
2015. dec. 8. 20:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2015. dec. 8. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:

#4: Már nem, mivel a mozgás nélküli kalóriadeficithez olyan keveset kéne ennem, amennyivel éhes maradok. 20 kiló lement, de ezek az utolsók keményebbek. Stagnálok, illetve most határoztam el magam, hogy tömegelek. Szálkásításra esélyem se (mostanában inkább többet eszem, mint 20 kilóval ezelőtt), izom pedig úgyis kell. Csak a mozgásra kell rávennem magam valahogy pár napig, aztán úgyis rákapok, igazából szeretek mozogni, pszichológiai disszertációt lehetne belőle írni, hogy mégis miért nem teszem.

Csatlakozom ahhoz, hogy néha pihenőnap is kell, kérdező :)

2015. dec. 8. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!