Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ti mit szoktatok reggelizni?...

Ti mit szoktatok reggelizni? Adnátok tippeket?

Figyelt kérdés
Olyan reggeli-ötleteket szeretnék kapni tőletek, amik elég laktatóak, tehát akár "délig tartó lendületet" adnak, ahogy a reklámok mondják..:D Én zabkását szoktam enni, de kíváncsi vagyok, ti miket esztek! :) Köszi a válaszokat előre is! :)
2015. nov. 15. 00:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Mikor mit. Szendvicsek, sült virsli, rántotta, omlett, bacon, zabkása, müzli, joghurt gyümölccsel és keksszel.
2015. nov. 15. 01:05
 2/10 anonim válasza:
tejföl, tejföl, tejföl, minden mennyiségben, nem tudom megunni.
2015. nov. 15. 01:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Erre én is kivancsi lennek, en altalaban vajasbagettet, valami sonkaval, mustarral, ha reggeles műszakom van es viszek magammal 2 banant amit az öltözőbe megeszek mivel, 1 orat utazok es reggel a buszon minden bajom van ha eszek akkor az ha nem akkor meg az, ugyh megeszem meg a banant es akkor kibirom ebedig meg reggel 4 kor enni az se semmi
2015. nov. 15. 04:44
 4/10 561 válasza:
Csirkepörkölt nokedlivel,pacal,rántotthús,bizonytalan mikor tudok a nap folyamán enni,ezért eszem ilyeneket reggel 4-körül,a nap közepéig kitart,de nem kis adag
2015. nov. 15. 05:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Általávan zsömlét/kiflit és szalámit reggelizek.

Kivéve ha nem sietek, akkor rendes ételt. :)

2015. nov. 15. 07:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Én ma kenőmájast ettem, paprikával és kornpitz kifivel. Tegnap tojásos lecsót. De szoktam konzerv halat enni, zabkását stb... Egyébként nem kell a délig tartó lendület, ugyanis tízóraizni is kell/érdemes.
2015. nov. 15. 09:10
 7/10 A kérdező kommentje:
hűha :D én reggel alig bírom magamba nyomni az üres zabkását :D
2015. nov. 15. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Rántotta 2 egész tojásból, kolbásszal, hagymával, esetleg ham&eggs mellé 1 csésze kávé. Ha ezt eszem kb reggel fél 7-7 körül, délig biztosan nem leszek éhes. Zabkását is szoktam, valami gyümölccsel meg fahéjjal, de az közel sem laktak ennyire. Illetve néha(kb kéthetente egyszer) eszem még pirítóst tk kenyérből, házi májkrémmel, padlizsánkrémmel, avokádóval, tükörtojással, ilyesmikkel. Csaló napjaimon időnként szoktam palacsintát, süteményt is enni kávéval, de ez nagyon ritka szerencsére.
2015. nov. 15. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Én speciális vagyok, mert ha reggelizek, akkor kissé nyomott leszek, plusz igen éhes s végigeszem a napot, ha nem, akkor délután 2-ig kellemes jóllakottságban vagyok és energiám is több van. Még a szinte nulla inzulinválasszal rendelkező ételeket a legártatlanabbak, de azok se jók.

A fehérje+zsír(+zöldség) kombót tartom jól laktatónak, nemcsak saját magam számára :) A szénhidrát általában kevésbé laktat, persze vannak emberek, akik szénhidrátdúsan képesek csak enni, de az remekül és tartósan laktatja is őket. Csak sok legyen. Ez emberfüggő.

2015. nov. 15. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Zabkását faahéjjal vagy egy kis kakaó porral, tojást különböző formában,tonhal konzervet,salátát, túrót joghurttal,néha müzlit is keverek bele, ritkán szendvics teljes kiőrlésű pékáruból.

Ha meg nincs se suli,se munka,akkor nem igazán reggelizem,csak iszom egy kávét és dél körül eszek valamit először,rendes kaját. De az ritka sajnos hogy van hétvégém. :D

2015. nov. 15. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!