Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtok mondani hasznos fogyási...

Tudtok mondani hasznos fogyási tippeket? Olyan 5 kg-ot szeretnék fogyni :D

Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
persze: felemeled a segged és mész sportolni
2015. aug. 23. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyél kevesebb kenyeret, lisztes cuccokat, és édességet.

Ha van kedved sétálj többet, az meg gyorsítja a folyamatot.

2015. aug. 23. 14:21
 3/5 anonim válasza:
METODIC műszeres anyagcseretípus-mérés!
2015. aug. 23. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:

FUTÁS MINDEN MENNYISÉGBEN!!!!!(sprintek, ha szép lábakat akarsz, na meg persze guggolás, legjobb a négyütemű).

Páros lábemelések, hasprés, felülés(abból is legjobb a négyütemű)...

Fekvőtámasz!...ez az edzés része, a kajához hülye vagyok, azt mondja meg más:DDDDD

2015. aug. 23. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:

A fogyást 70% -ban a megfelelő táplálkozás és 30%-ban a sportnak köszönhető.

Ha fogyni akarsz akkor figyelni kell, hogy miből mennyit eszel. Ez a titok. Én nekem szerdán lesz 2 hónapja, hogy fogyózom, és eddig fogytam 11,5 kilót. Az első hónapban 6 kiló 40 dekát fogytam. Pedig volt olyan nap amikor mekiben ettem, vagy otthon hamburgert, és a spagettimről sem mondtam le. De figyeltem hogy mennyi fehérje, mennyi szénhidrát és mennyi zsírt eszem. Figyeltem, hogy a napi 1150 kalóriakeretemet sose lépjem túl. Heti 4x mentem edzésre,40-50 perc kardió vagy súlyzós edzés. Futni nem szeretek így sosem futottam, ezért a futópadon csak gyors ütemben siettem. (40 perc gyors gyaloglás 250 kalória elégetést jelent)

A lényeg, hogy több kalóriát égess el mint amennyit megeszel. Ha ezt figyeled, akkor nem kínlódás a fogyókúra.

De van amit én sem eszek- Ez pedig a kenyér, pékáruk, (ha zsömle van akkor teljes kiőrlésű) cukor.

Ha édességre vágytam akkor ettem pudingot (amiben 89 kalória van)

vagy ettem csokit is de csak kisadagot. Az íze kedvéért.

2015. aug. 23. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!