Szerintetek ez egy viszonylag jó, normális étrend?
16 éves vagyok, és nincsenek súlyproblémáim, 155 centihez 47 kg vagyok, de nem vagyok teljesen elégedett, ezért fogyókúrába (vagy inkább tudatos étkezésbe?) kezdtem. A véleményetekre lennék kíváncsi az étkezésemmel kapcsolatban.
Reggelire általában egy natúr joghurtot és egy gyümölcsöt, vagy 1x a héten teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvicset eszek, a zöld tea pedig alap minden délelőtt. Ebédre általában valamilyen húsfélét salátával/rizzsel. Vacsorázni nem nagyon szoktam. Hétvégén, ha megyek a nagymamámhoz néha be-becsúszik egy süti, de azt le szoktam edzeni. Egyébként semmilyen csokoládéfélét vagy cukros üdítőt nem iszok. Szóval, szerintetek ez így rendben van, lesz eredménye? (Mióta elkezdtem 1 hónapja, fogytam 3 kilót!)
naponta 5x kéne enni alaphangon 4 liter víz de jobb az 5-6 / és igen, meg bírod inni, ha Én meg bírom inni, akkor Te is!/
de h nem vacsorázol az egyik legnagyobb hiba, csak az nem mindegy, hogy mit eszel vacsorára, de az h csokit és cukros üditőket nem iszol az nagyon nagyon jó!cska így tovább, de még olvass hozzá, hogy mit és hogy kéne, de jó úton vagy, nem vagy elveszve, csak még a tudás kevés úgy látom
hajrá!
ha megszorozzuk 3al akkor lenne jó.
jelen állapotban anorex étrend a napi 2 kajálás.
és reggelire a tejszármazék és a gyümölcs nem a legjobb választás,mert megnyomják az inzulin szintet túlzottan.
a tojás és a zöldség jobb lenne.
A reggeli valóban nem jó. Ha már eszel reggel, pláne hogy este nem, miért nem viszel be fehérjét? Ami a joghurtban van, az kb. semmi.
A 2 étkezéssel nincs gond, ha Neked így jó (én is kétszer eszem, tökéletes :D csak én egészen máskor eszem), viszont Te valószínűleg koplalsz. Nem hiszem, hogy a joghurt után ebédre betolsz vagy 1300 kcal húst salátával (az szép nagy adag lenne), de javíts ki, ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!