Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ez egy viszonylag...

Szerintetek ez egy viszonylag jó, normális étrend?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és nincsenek súlyproblémáim, 155 centihez 47 kg vagyok, de nem vagyok teljesen elégedett, ezért fogyókúrába (vagy inkább tudatos étkezésbe?) kezdtem. A véleményetekre lennék kíváncsi az étkezésemmel kapcsolatban.

Reggelire általában egy natúr joghurtot és egy gyümölcsöt, vagy 1x a héten teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvicset eszek, a zöld tea pedig alap minden délelőtt. Ebédre általában valamilyen húsfélét salátával/rizzsel. Vacsorázni nem nagyon szoktam. Hétvégén, ha megyek a nagymamámhoz néha be-becsúszik egy süti, de azt le szoktam edzeni. Egyébként semmilyen csokoládéfélét vagy cukros üdítőt nem iszok. Szóval, szerintetek ez így rendben van, lesz eredménye? (Mióta elkezdtem 1 hónapja, fogytam 3 kilót!)

2015. okt. 23. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Az összetétel nem rossz, de én keveslem kissé... de ha ezzel elvagy, és nem vagy éhes, legyengült, akkor ok.
2015. okt. 23. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, ez egyáltalán nem jó étrend. Naponta kétszer eszel, ebéd után egyáltalán semmit. Ez max kb. 800 kalória. Sem a szükséges zsír, sem a fehérjemennyiség nincs meg. Ha hozzászoktatod a szervezeted, elkezdhetsz hízni, amint többet eszel. Ilyen korban, ilyen súlyhoz nem diétázni kellene, hanem mozogni és egészségesen táplálkozni.
2015. okt. 23. 15:02
 3/5 Krisz85 ***** válasza:

naponta 5x kéne enni alaphangon 4 liter víz de jobb az 5-6 / és igen, meg bírod inni, ha Én meg bírom inni, akkor Te is!/

de h nem vacsorázol az egyik legnagyobb hiba, csak az nem mindegy, hogy mit eszel vacsorára, de az h csokit és cukros üditőket nem iszol az nagyon nagyon jó!cska így tovább, de még olvass hozzá, hogy mit és hogy kéne, de jó úton vagy, nem vagy elveszve, csak még a tudás kevés úgy látom

hajrá!

2015. okt. 23. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:

ha megszorozzuk 3al akkor lenne jó.

jelen állapotban anorex étrend a napi 2 kajálás.

és reggelire a tejszármazék és a gyümölcs nem a legjobb választás,mert megnyomják az inzulin szintet túlzottan.

a tojás és a zöldség jobb lenne.

2015. okt. 23. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:

A reggeli valóban nem jó. Ha már eszel reggel, pláne hogy este nem, miért nem viszel be fehérjét? Ami a joghurtban van, az kb. semmi.

A 2 étkezéssel nincs gond, ha Neked így jó (én is kétszer eszem, tökéletes :D csak én egészen máskor eszem), viszont Te valószínűleg koplalsz. Nem hiszem, hogy a joghurt után ebédre betolsz vagy 1300 kcal húst salátával (az szép nagy adag lenne), de javíts ki, ha tévedek.

2015. okt. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!