Ez így egy normális étrend volna?
Előre tudom, hogy nem, de sajnos nem tudok magamra főzni, nem részletezem miért. Ha egy nap 5x étkeznék és egész nap ezt enném meg:
5 tk zsömle (135kcal/db)
20dkg csirkemell sonka(100kcal/100g)
1 üveg(400g) savanyú uborka (16kcal/100g)
Ez ugye összesen kb 1000kcal. Ez kevés egy napra úgy, hogy majdnem 100kg vagyok és fiú? Fizikai munkát nem végzek, sportolni ha tehetem biciklizek.
Gondolom nem egy tökéletes étrend, mi alakítani való lenne benne vagy mely tápanyag az, ami ezekben nem található meg? Kérlek ne szóljatok le nagyon, elkeseredett (újra)kezdő vagyok!
1000 kcal nagyon kevés! Én 110 kilóról fogytam le, úgyhogy tudom, hogy körülbelül mennyi kell. Én 1800 kcal-al kezdtem el a fogyókúrát és az is sokat használt. A legfontosabb, hogy ne akarj hirtelen sokat fogyni. A legjobb ha egy héten 1 kilót fogysz, hiszen ez általában szinte teljesen zsírból megy le. (Írtad, hogy újrakezdő vagy, lehet ez volt a hibád)
Ha így fogysz le, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy megtartod a súlyod. Az étrendednek változatosabbnak kell lennie, kell bele gyümölcs, lehetőleg nyers zöldség. Ajánlom neked a www.kaloriabazis.hu oldalt, ahol számon tudod tartani a fogyásodat, sőt még meg is határozza, hogy mennyit kell bevinned egy nap. Nagyon sok sikert, semmi sem lehetetlen, csak akaraterő kell hozzá!
igen, csak az most nagyon nagyon kevés a motiváció szintén a pénz is, a szabadidő is :S
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!