Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Minden napos tej fogyasztás...

Minden napos tej fogyasztás hizlal, vagy gátolja a fogyást?

Figyelt kérdés

2015. szept. 16. 19:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Nálam semmilyen negatív hatása nem volt.
2015. szept. 16. 19:09
 2/22 anonim válasza:

Olyan tejet igyál, ami nincs ultra magas hőmérsékleten pasztőrözve meg minden marhaság. Nem hízlal, egészséges. Csak mondom normális tejet igyál.

\m/

2015. szept. 16. 19:19
 3/22 A kérdező kommentje:
Házitej?
2015. szept. 16. 19:26
 4/22 anonim válasza:

Házi tej, pontosan.

\m/

2015. szept. 16. 20:11
 5/22 anonim ***** válasza:
Azért a tej zsírtartalma nem mellékes.
2015. szept. 16. 21:55
 6/22 anonim ***** válasza:
8%
Magas a cukortartalma, gátolja az emésztést. Napi egy pohártól nem lesz bajod, de azért a jótól messze áll.
2015. szept. 16. 22:35
 7/22 anonim ***** válasza:
A zsírtartalom nem gond, a tejcukor és a nagy inzulinválasz már inkább... S a tejellenzők (én sem iszom semmiképp, de nem vagyok szakértő) egy csomó mást is mondanának...
2015. szept. 16. 22:51
 8/22 anonim ***** válasza:
13%
gyulladásfokozó anyag,magas az inzulinválasza,a fehérjetartalma nagyjából nulla,a benne lévő kalcium nulla százalékban hasznosul cserébe viszont okozhat ízületi gyulladást mert nem távozik a testből azonnal,a tej feltapad a bélfalra és nehezíti a tápanyag felszívódást,ezért inkább hagyd meg a kisbocinak mert abba való nem az emberbe.Egyetlen előnyös tulajdonsággal sem bír diétában.
2015. szept. 16. 23:02
 9/22 anonim ***** válasza:
72%
Én nagy amúgy tejivó vagyok, de amikor fogyózom, szinte egyáltalán nem iszom tejet. Étkezésekre elegendő kalóriamennyiséget lehet ugyanis meginni belőle úgy, hogy észre sem veszi az ember, szóval nyilván hizlal.
2015. szept. 16. 23:02
 10/22 Szintiszoli123 ***** válasza:
8%

#8-at lepontoztátok, csak nem tudom, miért.

Ha mindent kiveszünk, de a magas inzulinválaszt benne hagyjuk, már az is elég ok, hogy kimondhassuk, a tej gátolhatja a fogyást.

Az pedig, hogy a tej magas inzulinválaszt okoz, nem lehet vita tárgya.

2015. szept. 17. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!