Toyota Celica minden napos használatra. Nagyon drága?
melóba járni gondolom.
T23 modell 1.8 TS (141 kw/192 HP)
ha nem pörgeti az ember csak 3000 rpm ig akkor el lehet vele járni egész jól nem? nem fogyaszt annyit hogy ne bírjam megfizetni szerintem. Havi 150 000 forintos fizetésből fenn tudom tartani? vagy vegyek valami TDI-t?
egy dolog hogy 3x drágább az alkatrész a Celica-ra mind egy Golf (4) ra vagy egy Leon ra, de nekem tetszik a celica
De és csak melóba akarsz járni vele? Máshova nem is?
Amúgy inkább vennék a helyedben valami átlagosabb autót, amit sokat tudsz használni. A Celica amúgy szerintem elég idétlen autó, nekem sohasem tetszett, ráadásul baromi kockázatos használtan venni, mert szanaszét hajtják őket, aztán amikor már egy rakás szar, akkor adják el és az új tulaj aki szerencsétlen megveszi, csomót költhet rá.
TDI-t se vennék, mert azokban meg sok a km meg pd elemek, turbo, stb, mind csomó pénzbe kerülő hibaforrás.
Mennyit szánsz rá? Nézz valami Volvo-t, Honda Accord-ot, Toyota akármit, Ford Mondeot, Opel Vectra-t... Stb, csak ne sportgépet. Azt használtan 1 milliós fizetésből se vennék, megmondom őszintén.
ha kintről behozok az kerülne 450 000 forintba a kilowatt miadt, átiratás.
- Nem gyenge egy kicsit az ST (105 kW) egy ilyen kinézethez? Apropó a gyengébb 105 kW kevesebbet is fogyaszt mind a 141 kW os ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!