Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha én nem sportolok 1500...

Ha én nem sportolok 1500 kalória fogyasztás mellett hanem inkább valami megerőltető hasznos munkát végzek az ugyan úgy felér egy jó kis tornával?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy minél többet mozogjon az ember és minél több kalóriát égessen el . Nem?

Eleve már jobb ha csinálok valamit és nem csak ülök a gép előtt nem?

Én kapálásra,ásásra, gereblyézésre,sepregetésre, sok sétával járó munkára gondoltam.

2015. máj. 8. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze,minden mozgás jó pláne amit levegőn végzel.De azért edzeni se ártana egy héten legalább 3x.
2015. máj. 8. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:

A kalóriabázis.hu-n igen sok munka kalóriafelhasználása is fenn van. ott utána tudsz keresni.

A szervezeted meg nem tudja, hogy most sporttal vagy munkával használod fel az energiát.

2015. máj. 8. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos a kerti munka fárasztó, de nem fogyaszt sok kalóriát. Napi 1-2 óra séta (6-7 km) már jelent valami keveset. Napi 1500 kal 10-15 kg súlyfelesleg mellett sok.
2015. máj. 8. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Az előzővel egyetértek abban, hogy sok kerti és ház körüli munka elég szolidan éget kalóriát - persze a kicsi is hasznos, ha pedig több óra van belőle, jóval többet ér, mint egy rövid, intenzív torna, már kalória szempontjából. A friss levegőn is jobb lenni, mint a gép előtt. Én is végzek efféle munkákat, fogalmam sincs, mennyit jelent, de ez nem is fontos.

1500 kalória nem sok, bár ez emberfüggő. Van, aki többel is tud fogyni, itt azért sokat tud számítani a mozgás, de az izomtömeg, anyagcsere és ki tudja még, mi, nyilván az étrend sem teljesen mindegy.

2015. máj. 8. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!