Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Falás roham 2-3 nap diéta...

Falás roham 2-3 nap diéta után, miért?

Figyelt kérdés

Ilyenkor rengeteg fehérjét eszem mellé vagy paradicsomot vagy paprikát vagy uborkát.

Miért tör rám rá 2-3 napra falás roham ha annyit eszem hogy nem vagyok éhes mellette?

2015. aug. 26. 06:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez akaraterő kérdése. Vagy pedig éhezteted magad.
2015. aug. 26. 07:13
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Ez a tipikus hülye fogyókúra. Ismerem , mert az asszony is ilyen. Mindent megvon magától SÓ, cukor, liszt, zsír. Aztán neki is ilyen falási rohamai vannak. A szervezetet nem lehet becsapni. Persze már sokkal kövérebb mint volt régen. De hiába mondom neki. Én mindent megeszek, nem is keveset. Mégse hízok el.
2015. aug. 26. 07:38
 3/7 Krisz85 ***** válasza:
mert feltételezem alapjaiban elhibázott a diétád, rosszul van összeállítva sajnos
2015. aug. 26. 07:41
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Paradicsom és uborka is megemeli az inzulinszintet, szóval pont nem jó választás (fehérje is, de gondolom nem eszel olyan nagy mennyiségben belőle). Ha alacsony szénhidrátos diétán vagy, akkor valószínűleg nálad 2-3 nap, mire drámaian lecsökken az elraktározott glikogén, így a szervezet jelzi, hogy hiány van.
2015. aug. 26. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szénhidrátra éhes a szervezeted.
2015. aug. 26. 10:55
 6/7 Krisz85 ***** válasza:

kiegészíteném még annyival, hogy a nagyon felpörgetett anyagcsere is produkál falási rohamokat,

mérni kéne a kaját, megszámolni a kis kalóriát és trükközni szépen és kísérletezni is

van rá szoftver is

videone diet and fitness !

2015. aug. 26. 21:31
 7/7 Nagy Petra2 válasza:

A falási rohamok két okból is elő jöhetnek:

- pszichológiai, tudat alatt érzed úgy, hogy éhezel, mert az agyad összeköti a diéta időszakot az éhezéssel.

- valós éhezés, ezt okozhatja a vitamin hiányos étkezés, vagy akár a szénhidrát vagy zsírszegény étkezés.

Megfigyelted már, hogy mit kívánsz leginkább, amikor ilyen rohamok törnek Rád?

Saját tapasztalatból is tudom, hogy én például a húslevest kívántam a legjobban akkor, mikor később kiderült, hogy túl kevés sót fogyasztok.

Valamint szénhidrátokat (csoki, tészta) kívántam, amikor még nem derült ki, hogy inzulinrezisztens vagyok és az ingadozó vércukor okozta a folyamatos problémákat.

Szerintem Te is figyelj a testedre és hallgass rá.

2015. szept. 13. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!