Falás roham 2-3 nap diéta után, miért?
Ilyenkor rengeteg fehérjét eszem mellé vagy paradicsomot vagy paprikát vagy uborkát.
Miért tör rám rá 2-3 napra falás roham ha annyit eszem hogy nem vagyok éhes mellette?
kiegészíteném még annyival, hogy a nagyon felpörgetett anyagcsere is produkál falási rohamokat,
mérni kéne a kaját, megszámolni a kis kalóriát és trükközni szépen és kísérletezni is
van rá szoftver is
videone diet and fitness !
A falási rohamok két okból is elő jöhetnek:
- pszichológiai, tudat alatt érzed úgy, hogy éhezel, mert az agyad összeköti a diéta időszakot az éhezéssel.
- valós éhezés, ezt okozhatja a vitamin hiányos étkezés, vagy akár a szénhidrát vagy zsírszegény étkezés.
Megfigyelted már, hogy mit kívánsz leginkább, amikor ilyen rohamok törnek Rád?
Saját tapasztalatból is tudom, hogy én például a húslevest kívántam a legjobban akkor, mikor később kiderült, hogy túl kevés sót fogyasztok.
Valamint szénhidrátokat (csoki, tészta) kívántam, amikor még nem derült ki, hogy inzulinrezisztens vagyok és az ingadozó vércukor okozta a folyamatos problémákat.
Szerintem Te is figyelj a testedre és hallgass rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!