Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Havonta egyszer "zabálás nap"? :D

Havonta egyszer "zabálás nap"? :D

Figyelt kérdés

Azt találtam ki, hogy mivel képtelen vagyok betartani a mértékeket (tehát elém raknak egy tábla csokit és azt mondom magamnak hogy eszek egy kockát, akkor az egész tábla eltűnik és a hasamban végzi), hogy havonta egy nap azt eszek amit akarok és annyit amennyi jól esik. Tehát például összeírom, hogy mit ennék szívesen (péksüti, kenyér, csoki.. ételek amiket amúgy nem eszem), és amikor egy hónapban egyszer eljön az a nap, amit "zabálás napnak" kereszteltem - tudom, nagyon fantáziadús vagyok - akkor megeszem azt. Nem egész nap csak ilyenekkel tömném magam, de annak nem látom értelmét, hogy megvonom magamtól ezeket és egyszer csak zabálásba kezdek, aztán meg jön a bűntudat. Pont erre lenne jó megoldás szerintem, ha ezt egy adott nap csinálnám és előtte és utána pedig a szokásos egészséges dolgokat enném, mint mindig (hal, csirke, zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék, natúr joghurt, ilyesmik).

Kérdésem az lenne, hogy szerintetek ártana-e ez, ha már elhatároztam, hogy egész életemben minél egészségesebben próbálok enni?

2014. jún. 28. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Technikailag nem árt és nem hizlal ennyi, de szerintem ha előre ilyen napokat iktatsz és ilyen kajákról ábrándozol, már sóvárogni fogsz előre.
2014. jún. 28. 23:37
 2/2 anonim válasza:

Kipróbálhatod, ahogy az első mondta, nem árt, nem fogsz hízni tőle. DE! Amikor én vontam meg magamtól a kenyeret, péksütit, és minden szénhidrátot, következő alkalommal amikor úgy döntöttem, hogy szendvicset eszem.... nem lett jó vége.

A szervezetem "megszokta" az alacsony CH-s étrendet, és egy kakaós csiga után jött a hihetetlen mértékű puffadás, és szélgörcsök. Nem volt kellemes, nekem elhiheted.

De minden ember más, lehet neked beválik! Sok sikert!

2014. jún. 29. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!