Van olyan amiből sokat ehetek mégsem hízok?
Egy régebbi kérdésben már kifejtettem a problémámat: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__55..
Már 81 kg vagyok. Nem vagyok éhes, csak szeretem azt az érzést, amikor majdnem kidurranok, annyit ettem. Ezt az érzést a nap minden második órájában elérem kb. Mik azok a kaják, amiből ehetek naponta 7-8x kb 2 tányérral?
Nem tartom jónak az irányt, amit követsz, de ha mennyiség kell kevés kalóriában, akkor igazán egyértelmű, hogy saláta, könnyű levesek (pl. vegyes zöldségleves, az a megfelelő zöldségekből szerintem szuper, bár én zöldségimádó vagyok) jöhetnek szóba... Természetesen más is, meg kell adnod a testednek a szükséges tápanyagokat, de a fentiek megtöltik a gyomrod és teljesen rendben van, ha sokat eszel belőlük (ez utóbbi azért attól függ, mit teszel a levesbe, a zöldséggel akkora baj szerintem nincs, max. az egekben lesz a szénhidrátbeviteled, de ha folyton teleeszed magad, az már csak ilyen).
Nekem a kellemes, de igencsak alapos jóllakottsághoz sok zsír kell, viszont én direkt örülök, ha jó sok óráig elvagyok és nem kell folyton ennem, s a jóllakottságérzés órákig nem csillapul :)
alma
narancs
könnyű levesek
párolt zöldségköret
natúr sült/grillezett csirkemell
saláták
zöldségek nyersen...
De semmit sem lehet mértéktelenül, még ezeket sem! Már csak azért sem, mert az beteges dolog.
Saláta (zöldségek)
Húsok (fehérje, zsír)
Leginkább együtt a három. Zöldségekkel sok anyagot viszel be, fehérje és zsírok pedig hosszú jóllakottság érzést adnak, persze táplálnak is, erőt adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!