Egy süti miatt óriási zabálás? Mit tegyek?
Alapból egészségesen eszem, viszont van, hogy egy pénteken pk. átlépem 250-330-al, mert ettem egy sütit. Ez nem is lenne baj, mert szerintem még így is fogynék, csak kevesebbet, viszont mindig elkattan az agyam. Mindig rám jön az 'elcsesztem' érzés, és úgy érzem, hogy minden mindegy, az egész napom egy szar, semmi akaraterőm nincs, nem fog soha sikerülni, és itt jön el a pont amikor minden szart megeszek pl. az este folyamán, ugyanis 'úgy is mindegy'. Ilyenkor másnap reggelre rohadtul megbánom, mindig megfogadom, hogy ez volt az utolsó ilyen, de következőleg megint ugyan ez fog történni.
Elég régóta fogyózom már, megy is rendesen , viszont ezt a rossz szokást még mindig nem tudtam elhagyni. Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy másnak is vannak ilyen problémái? Valami tipp?
Nem értem minek eszel sütit meg minden sz.art.
A lelkizést pedig talán hagyd abba, nem kell érezned semmit, csak normálisan kell enned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!