Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy süti miatt óriási zabálás?...

Egy süti miatt óriási zabálás? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Alapból egészségesen eszem, viszont van, hogy egy pénteken pk. átlépem 250-330-al, mert ettem egy sütit. Ez nem is lenne baj, mert szerintem még így is fogynék, csak kevesebbet, viszont mindig elkattan az agyam. Mindig rám jön az 'elcsesztem' érzés, és úgy érzem, hogy minden mindegy, az egész napom egy szar, semmi akaraterőm nincs, nem fog soha sikerülni, és itt jön el a pont amikor minden szart megeszek pl. az este folyamán, ugyanis 'úgy is mindegy'. Ilyenkor másnap reggelre rohadtul megbánom, mindig megfogadom, hogy ez volt az utolsó ilyen, de következőleg megint ugyan ez fog történni.

Elég régóta fogyózom már, megy is rendesen , viszont ezt a rossz szokást még mindig nem tudtam elhagyni. Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy másnak is vannak ilyen problémái? Valami tipp?

2014. máj. 25. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne fogyózz és akkor nem jön rád az esti falánkság, inkább egyél kalóriaszegényebb ételeket és picivel kevesebbet, mint fogyózás előtt, akkor 1-1 süti is belefér.
2014. máj. 25. 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
De ez nem esti falánkság, mert ha azt a sütit délelőtt eszem, akkor már akkor elkezdek zabálni. És nem azért, mert fizikailag nem tudok neki ellenállni, hanem mert sz*rul érzem magam.
2014. máj. 25. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezért ne fogyózz és soha ne egyél semmit lelkifurdalással, ne számolgasd a kalóriákat, ne ez töltse ki az életed.
2014. máj. 25. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaja, túl szigorú vagy s nem tudod kezelni, ha nem tartod be a saját kis szabályaidat. Most vagy ne sütizz, vagy rakd rendbe a fejedben az ilyesmit, a süti után találj ki inkább plusz tornát vagy valamit. Az se kéne, de hátha az megnyugtat.
2014. máj. 25. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem értem minek eszel sütit meg minden sz.art.

A lelkizést pedig talán hagyd abba, nem kell érezned semmit, csak normálisan kell enned.

2014. máj. 25. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezzel én is igy vagyok :/ nem tudom mit lehet tenni ellene :/
2014. máj. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!