Hogy szokjak le az evésről? Elegem van belőle, vékony akarok lenni. Mit tudnátok tanácsolni?
Szokjál le ezekről: kenyér,tészta,péksüti,édesség,üdítők,rizs,krumpli,tej.
egyél tojást,zöldséget ,gyümölcsöt,húst,halat. Mellé napi 3-4 liter vizet. Garantáltan lefogysz. Nem tudsz túl sokat enni belőle! ( a banán,szőlő,egyéb magas cukortartalmú gyümölcsöket nem árt mértékkel) . Az inzulinszinted egyenletes lesz,nincsenek falásrohamok,hűtőnyitogatás,farkaséhség.
Bármiylen hihetetlen,de ezekből a fehérlisztes,keményítős cuccokból bármennyit eszel 2 óra múlva már csipegetnél .
Én amióta a fent említett táplálkozást folytatom 3 hete egyszer sem kívántam "unalomból" enni,vagy nem tört rám olyan érzés,hogy meg kell ennem egy tábla csokit ..
Számomra is hihetetlen ,mert elég bélpoklos vagyok, ex-evészavaros,szóval volt a fejemben és az étkezési szokásaimmal kapcsolatban baj bőven!! Én 3 hét alatt 2 kilót fogytam éhezés nélkül ,napi 1 óra sporttal heti 5-6szor .
Próbáld ki,nincs szenvedés !!
Igyál sok vizet! Ne cukros üdítőket, kávét vagy hasonlót. Étkezés előtt is ihatsz, így nem fogsz tudni nagyon sokat enni.
Étkezésnél pedig: ne egyél zsíros húsokat, inkább zöldségekkel táplálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!