Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdemes orvoshoz fordulnom...

Érdemes orvoshoz fordulnom inkább? Falási roham, testképzavar és társai, bővebben lenn

Figyelt kérdés
világéletemben bajom volt magammal, lefogtyam 12 kilókat visszajött megint le megint vissza stb, most épp a visszatérős korszak van holott sokat mozgok és keveset eszek (hétközben egy szállodában dolgozok ott nem szoktam csak reggelizni ebédelni) DE amikor itthon vok vmiért elkezdek enni és nem tudom abbahagyni, de nagyon durván, mintha éhes lennék, és minden amit találok megeszek, szerintem ez beteg, nem tudom, hogy tudnék leállni ezzel mielőtt nem késő.......egyelőre a súlyom még a normál tartományban van de vissza szeretnék fogyni de ezek a beteges evések kikészítenek, mintha nem bírnám megállni :(

2014. szept. 29. 21:14
 1/2 anonim válasza:

Mivel hétközben jóval a kellő mennyiségű kcal bevitel alatt eszel, így a szervezeted jelzi, hogy neki több kéne az "üzemeléshez" és ekkor jön a falásroham.

Kéne egy normálisan összerakott étrend megfelelő kcal mennyiséggel és jó makrókkal.

Ha fogyás a cél akkor alapanyagcsere+200 kcallal lenne tanácsos indítani, hogy ha stagnál a súlyod, lehessen csökkenteni.

Ebből 2xttkg fehérje, 40-50 gramm zsír, a többi (komplex) ch.

A kaloriabazis.hu a segítségedre lehet.

2014. szept. 29. 22:10
 2/2 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy orvost, tudnak segíteni. Nehéz ebből egyedül kimászni, kérj segítséget. Nem a legdurvább a helyzet a leírás alapján, de ha nem csíped el, akkor rosszabb is lehet idővel sajnos.
2014. szept. 29. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!