Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbáltam hánytatni magam de...

Próbáltam hánytatni magam de csak folyadék jött mit csinálok rosszul? Többi lent

Figyelt kérdés
Falási roham jött rám amikor hazaértem a suliból, fél 3ra értem haza, és előtte nem ettem semmit. Annyit ettem, hogy már rosszul voltam, és próbáltam meghánytatni magam, de nem sikerült, csak folyadék jött fel, de semmi 'szilárdabb' amit elfogyasztottam előtte. még mindig rosszul vagyok a sok evéstől, kérlek, valaki segítsen, hogy hánytassam meg magam rendesen?

2013. nov. 18. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Képzeld el erősen, hogy milyen hülye vagy és egyből hányingered lesz.
2013. nov. 18. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Hülye vagy, vagy hülye vagy?

Kikészülök az ilyen kérdésektől.

2013. nov. 18. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kapj be egy kávéskanál szòdabikarbònát pár korty vízzel.... jòl megböfögtet....lehet azis segíteni fog....legközelebb ilyenkor merj ki egy kissebb adag kaját ha megetted kelj fel....hagyd hogy ülepedjen mert így kitágítod a gyomrod!de ne hánytasd magad!!!!!!!
2013. nov. 18. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Mindent rosszul csinálsz, ha meg akartad hánytatni magadat.

Mégis mit írhatnánk? Ha rosszul vagy kajától, akkor nem az a megoldás, hogy meghánytatod magad, hanem hogy megtanulod miből mennyit ehetsz. Viszont ha többet eszel, akkor ügyesen emésztgess, nem pocsékolunk..

Valaki segítsen, ez érthető kérdés, de egy pszichológust nem itt kéne keresned, hanem szakrendelésen :(

2013. nov. 18. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Ne hánytasd magad, inkább igyál egy kis citromlevet vagy feketekávét üresen, amik gyorsítják az emésztést. Máskor pedig vigyél magaddal a suliba valami kaját, hosszú távon sem egészséges, ha egész nap éhezel, aztán meg hirtelen túl sokat eszel.
2013. nov. 18. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen a kávé tényleg jò!!Ènis ahogy szerintem sokan jártunk már így!Nem kell cseszegetni szegényt.Nem azért akart hànyni mert bűntudata van hanem mert túl ette magát és rosszul van!Miért kell egyből támadni??
2013. nov. 19. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha hánytatni kell magát akkor nem lehet annyira rosszul, inkább mentálisan.
2013. nov. 19. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen hülye vagy, akkor ugrálj páros lábbal egy taposó aknán. Tuti minden kijön.
2013. nov. 19. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!