SOS! Ez koplalásnak számít?
olyan 800-1200 kalóriát eszek naponta, bár van hogy kevesebbet, nem mindig van étvágyam.
5 kg-ot fogytam 3 hét alatt...
Reggeli: zabpehely, joghurt.
ebéd: éppen ami van, tehát főtt étel, egyébként csak zöldséget, gyümit eszem..ez koplalás?
Valószínűleg még éppen az. Nem lehetmegmondani,hiszen nem ismerjük a tested energiaigényét, nem ugyanaz a koplalás pl. egy 40 kilós nem mozgó lány és egy 100 kilós izmos, kemény fizikai munkás férfi esetében, ugye.
Remélem a főtt ételben van elég fehérje és zsír...
Koplalásról beszélünk?
Etiópiában a kis gyerekek sorra halnak meg mert nem jut kajára pénze az anyukának...napokig nem esznek.
te zabpelyhet és joghurtot reggelizel, ebédelsz és még nasizol gyümit vagy zöldséget!!! hát döntsd el TE hogy vajon ahhoz képest koplalás e az amit te és amit sorsuknál fogva ők csinálnak?!
#4: Sok embernek nincs saját háza, nekem van. Emiatt nem vagyok szegény, hiába nincs jövedelmem és megtakarításom? A szegénység és a koplalás nem azt jelenti, hogy az abszolút aljszinten vagyunk, ahonnan nincs tovább. Vannak fokozatok.
Nekem 1200 kcal masszív koplalás, ahol a testem még elvisz egy óra járásnyira, de már nemigen akar visszahozni... Csak mert van, aki ennyit sem eszik, nem teszi a mennyiséget minimálisan elégségessé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!