Ha napi 1000kcal viszek be es kb.1500kcal egetek el akkor 1nap mennyit fogyok? Es mennyi ido be telne h 1kg-t leagjak?
Én is arra gondoltam, amire a második :) Persze le is lehet mozogni ennyit, nincs ebben semmi különös, még ha az átlag nem ennyit szokott, de megoldható. Állóképességi sportolóknak pedig még sokkal több megy. Étrend s egyebek kérdése, hogy ekkora bevitellel is meg tudják-e csinálni akár egy napig is... Nekem nem menne, ketogén diéta mellett sem, pedig ott elég könnyen mozgósítja a test a zsírtartalékot. De nem működöm ennyi evéssel.
Kérdező, ha a mozgás 1500 kcal, akkor csak a számok szerint vagy fél kilót fogynál naponta, de a testnek megvannak a maga korlátai, nem tud akármilyen gyorsan zsírt bontani, nem hajlandó dolgozni, ha nem adsz neki eleget enni intenzív edzés mellett... Szóval tuti nem fogynál napi fél kilót, zsírból semmiképp. S valószínűleg nem bírnád sokáig.
en nekem 1800 kaloriat eget el a testem naponta csak ugy
szoval lehetséges
elvileg 1 hét alatt leadhatsz 1 kg-t de ahhoz nem eleg -500 kaloria
ha jol szamolom akkor fél kg-t fogyhatsz 1 hét alatt
elvileg 7000 kaloria az 1kg ha jol tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!