Hogy van ez a klikogén raktározás, milyen hamar ürül ki, ez akkor már hízás?
Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná nekem hogyan is működik ez?
Illetve még a vízvisszatartással sem vagyok tisztában.
2015. jún. 17. 11:25
1/3 anonim 

válasza:

Glikogén a cukor egyik raktározási formája, főleg a májban van, de megtalálható máshol is. Több napi tartalék van benne, s rendszeresen után töltődik. Kérdés végét nem értem, milyen hízásra gondolsz?
Víz visszatartása víz visszatartása, menzesz előtt, szülés előtt, rossz keringésnél, különféle anyagok is hatnak rá.
Pontosítsd a kérdésedet.
2/3 anonim 

válasza:

Az izmok is tárolnak glikogént, ami sok vizet is megköt. Szénhidrátszegény étrend és megfelelő edzés meríti le (csak az edzés is, csak utána visszatöltődik normál étrend mellett). Több kilót is lehet veszteni így, elég hamar, a glikogén által megkötött víz távozása miatt.
3/3 anonim 

válasza:

Miért akarod egyáltalán "kiüríteni" a glikogénraktáraidat? :D Ez milyen új hóbort már megint? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!