Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi a baj veleeeeeeeem?

Mi a baj veleeeeeeeem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy kb 4 hete tettem le a cigit, és fog. gátló hormonális spiralom kb 3 hónapja van bent. ( ezeket azért írom le,mert hozzatartozhatnak a teljes képhez.)

Na most,58 kilosan tettem le a cigit (170 cm vagyok).

És ezzel párhuzamosan elkezdtem kaloriat szamlalni, napi 1000-1200-n tartománnyal,mivel eleve pici etku voltam mindig is.

Ehhez edzem heti4-szer. Plusz mivel liszterzekeny vagyok,már mióta az eszemet tudom,lisztet abszolút nem eszem,glutentartalmu ételeket.

Eeeeees hiiiiiiiizom. Hogy a büdös fenébe? Ma már60 kilót voltam reggel, látszólag hajasabb a hasam,nem lapos,mint régebben. Mi a fene baj van velem????

2015. jún. 1. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Az a baj veled hogy buta vagy es 1000kaloriaval akarsz koplalni
2015. jún. 1. 08:13
 2/7 anonim ***** válasza:
na az egyik buta a masik hulye..gratulalok ertelmesek vagytok...2kg elteres lehet a ruhaban vagy a gyomortartalomba belekben megkotott vizben..vagy nem hat a fog.gatlo es terhes vagy..kitudja ha ket kilotol beparazol akkor mi lesz ha tobbet felszedsz?tobb edzés, es ertelmes etkezes nem koplalas.hajra
2015. jún. 1. 08:37
 3/7 anonim válasza:
Mellesleg nekem vannak ismerőseim, akik a cigaretta letétele után kezdtek meghízni.
2015. jún. 1. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Azert koplalas mert valoszinuleg a napi alapanyagcseredhez sem elegendo, igy pedig nem lehet zsirbol fogyni. Ha sokaig csinalod majd leepited az izomzatod es osszeszottyadsz.
2015. jún. 1. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha valaki leteszi a cigit, átlag 3-4 kg hízással számolhat, akkor is, ha odafigyel az étrendjére!

Ugyanis a cigi felgyorsítja az anyagcserét, ami a letétele után visszaáll.

Az 1000 kcal viszont kevés, koplalás kategória, ami mellett a szervezet esetleg hajlamos tartalékolni.

A helyedben beállnék 1300-ra, és próbálnék minél többet mozogni.

2015. jún. 1. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Miket eszel?

Elvi szinten lehet keveset enni, főleg ha valaki eleve kicsi.

Viszont a gluténmentes táplálkozás még nem jelent egészséges (megfelelő) táplálkozást, csak egy jó pont az egészben, illetve az alacsony kalóriáról továbbra is okkal az a véleményem, hogy egyfelől lehet ám egészséges, ezt nem tagadom.. viszont másfelől sokaknál azt az irányt is jelentheti, hogy a szervezetük már nem tud megfelelően gazdálkodni az energiával. Látom én, hogy bizonyos trend alakul, amely szerint egyre kevesebbet esznek az emberek (főleg a nők?), illetve a nők egy csoportja, aminek mint említettem lehet egészségügyi pozitív hatása is, oké.

Meg persze orbán vezénylése alatt nagy a szegénység, tényleg van egyéni gazdasági előnye annak, ha valaki csak fele annyi kalóriát eszik mint mások, konkrétan szignifikánsan csökkenő élelmezési költségek, világos.

De mindemellett meg rossz is lehet, szerintem egyén kérdése. Valakinek a szervezete legalább egy ideig, de talán hosszútávon is jól működik éhező üzemmódban, ketogén meg böjt meg minden, lehet hogy ettől hatékonyabb lesz, takarékosabb a fehérjefelhasználással, lehet hogy gyulladásszintet is csökkent, nyújtja a várható életkort (mert mondjuk lassítja konkrétan az öregedést) DE nem biztos, hogy ez mindenkinél így működik, vagy nem biztos, hogy a kalóriacsökkentett étrend akármilyen összetételű lehet. Gluténmentesen is lehet túl nagy arányú, túl sok ch-t bevinni, ami mégis megzavarja az inzulinszintet, ami miatt már nem is lesz öregedést lassító az alacsony kalória.. de ki tudja, utána néznék az alacsony kalóriás étrend és a kortizolszint kapcsolatának is. Mert azt is el tudom képzelni, hogy csökkenti a kortizolszintet, gyulladást, de emellett megeshet az is, hogy bizonyos feltételek mellett bizonyos egyénekben meg növeli, valamiért (csak szabadon gondolkodom, ötletelek most).

Így meg aztán bármilyen káros folyamat megeshet, ami hízást is okozhat hiába az alacsony energia bevitel.

2015. jún. 1. 10:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ

Utolsó,leírom kb egy napom:

- reggeli: fehér joghurt vagy túró,vagy ilyen otthon készített cukormentes+lisztmentes turotorta,citromos + gyümölcs

ebéd: csirkemell és saláta

uZsonna: pl egy alma vagy mas gyümölcs

vacsora: tonhal, körözött, camambert, parmezan - természetesen mind nyersen és magában,max 1-2 szem kolesgolyoval szoktam"lefolytani" , mert abban sok a szenhidrat. :)

Na,a kajam feherjedus, minőségi,és mondanom sem kell,hogy jó drága :D szóval nem értem,hogy hizhatok. Ma már60 kg vagyok az58 helyett...elkeserítő...

Pedig heti4szer edzem, van hogy ötször is...

2015. jún. 2. 06:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!