50 éves nő vagyok.170 cm és 82 kg. Mennyi idő alatt tudnék 15 kg-ot fogyni és hogyan?
3-4 hónap alatt egészségesen le lehet fogyni ennyit.
Egészséges étrend, mozgás.
Attól függ mennyire sürgős. 2-3 hónap alatt (itt is van rá a nyár) rendszeresen elmész sétálni, futni, biciklizni, egy idő után ráérzel, hogy nem csak fogyni jó tőle, hanem a közérzetednek is jobbat tesz. A koplalásnak semmi értelme, meg a diétáknak mert csak a Yo-Yo effektus indul el tőle.
Ezzel szemben ha sporttal fogysz, az úgy marad, és az egészségednek is sokkal jobb.
Hajrá!
(Nekem a személyes rekordom 7 kiló 16 nap alatt egy 1500 kilométeres biciklitúrán, de ez egy másik kategória. :) )
A legegészségesebb fél kilót leadni hetente.
Így kb ki tudod számolni, hogy mikorra tudod leadni, de bele kell számolni pluszban 2-3 hét stagnálást is.
Mozogj minél többet, lehetőleg 4x-5x egy héten, és étkezz szénhidrátszegényen.
Sétálj naponta 1-2 órát mindegy hogy milyen tempóba
1 óra alatt a szervezet 500 kalóriát éget el , próbálj egy kicsit jobban oda figyelni az étrendedre ,kerüld a cukros ételeket,ha teheted akkor ne egyél kenyeret ha ezt be tartod szép lassan el kezdesz majd fogyni!
A másik változat az már egy kicsit sebbe nyúlós de azzal garantált hogy gyorsan le fogysz !
1 kg csirke mellet kell enned 1 nap de úgy hogy 6 étkezésre elég legyen. párolt csirkemell brokkolival ,vacsorára egy kis natúr túrót cukor nélkül csipős paprikával. MIvel hogy egynap 6-szór étkezel felgyorsul az anyag cseréd és ezáltal el kezdesz majd fogyni.
Én mind a két változatot csináltam/csinálom és nekem nagyon bevált, most például a sétálást csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!