Kalóriaszámlálás-így is tudok fogyni? Többi lent
Szerintem inkább térj vissza a saját étrendhez, szerintem egy kis csirkemellet pirítani, salátát összedobni nagyon kevés idő, és én kihasználnám, hogy nyár van, a piac tele van jobbnál jobb zöldségekkel, olcsón lehet egészségesen enni.
Te is érzed legbelül, hogy ez a biztosabb és egészségesebb módszer, különben nem aggódnál.
Én a két gyereknek is rendes, jó ételt főznék, nem cukrosat és "hizlalót". El tudom képzelni, hogy valamit picit máshogy kéne nekik, de miért kéne külön főzni? Én alapvetően egyfélét főzök (s valami pofonegyszerűt), s azt eszi az erősen szénhidrátdús étrenden élő párom és én is, 20 grammos szénhidrátkeretnél is (sőt, egy 9 grammos napomon is megoldottam). Csak más a köret, ő eszik később valami édességet, ilyenek.
Azt sosem értettem, mire jó, ha egy étel kevés kalóriát tartalmaz (pláne egységnyi súlyban). Alkalmanként rendben van, hasznos lehet, de mindig? Jól akarunk lakni, nem? Talán azért fura ez nekem, mert én nem lakom jól puszta térfogattal, de nem is lenne benne semmi logika, a testem nem térfogattal működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!