Kalóriaszámlálás, glikémiás index figyelés vagy Norbi update? 20 kg-ot szeretnék fogyni fél év alatt.
Úgy gondolom, nem lehetetlen, de nem tudom elképzelni, hogy fél évig ne essek kísértésbe, és 1000-1200 kalórián tengődjek.
Kalóriaszámlálás, glikémiás index figyelés vagy Norbi update? Ezek férnének bele az életembe. Melyiket javasolnátok?
Norbi diétája a glikémiás indexen alapszik. A magas GI-s kaják kerültek a 3as kódba és az alacsonyak az 1esbe.
Én a Norbit javaslom, mert egésznap ehetsz, este is nyugodtan, csak figyelned kell mit viszel be.
mamám Norbi módszerével fogyott 12kg-ot fél év alatt és tartja! karácsonyi evés-ivás alatt is CSAK 2 kg jött vissza neki, pedig mint a család, és jópár ismerős cukrászaként legalább 15 féle sütit csinált (és hát ugye meg kell kóstolni hogy milyen lett a remekmű :P) meg nálunk az evés eléggé központba kerül ilyenkor (dédmamámhoz ha megyünk főleg) és állítom neked hogy január végére simán le fog menni neki. ráadásul semmi kínlódás nincs benne, jókat esznek, csak figyelnek rá hogy mikor és mennyit
én ezt javaslom neked! (én amúgy kcal számlálással (1500 körül) fogytam fél év alatt 10kg-ot, de vissza is jött mind, szóval én is norbizni fogok mostantól..)
tudom, h nem volt a felsoroltak között, de azért elmondom.
az édesanyám munkahelyén többen fogytak sokat (10-15-25 kilót) gastroyallal.
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!