Kalóriaszámlálás, glikémiás index figyelés vagy Norbi update? 20 kg-ot szeretnék fogyni fél év alatt.
Úgy gondolom, nem lehetetlen, de nem tudom elképzelni, hogy fél évig ne essek kísértésbe, és 1000-1200 kalórián tengődjek.
Kalóriaszámlálás, glikémiás index figyelés vagy Norbi update? Ezek férnének bele az életembe. Melyiket javasolnátok?
Dehogy esszük csak azokat (legalábbis én nem), arra rámenne a fizetésem...
Szépen elolvasod a könyveit, vagy legalábbis a két legutolsót, és az alapján kezdesz el táplálkozni ami ott le van írva. Ez főként a kódok betartásában merül ki, ami nem olyan bonyolult tekintve, hogy csak 3 kód van. Az 1,2 és 3. Ha rendesen fogyni akarsz, akkor kb se 2-es, se 3-as kódú kajákat nem eszel, csak 1-est. Mondjuk van, aki eszik 2-est is, ettől még lehet fogyni, csak nem olyan gyorsan.
De mint mondtam, ez le van írva a könyveiben rendesen, kimerítően. És találsz bennük egy mára már igencsak kibővült kódtáblázatot, amibe kb minden létező kaja be van sorolva, és ha mész vásárolni, vagy a hűtőt felderíteni, akkor ezek alapján vásárolsz/válogatsz.
A lényeg azon van, hogy kb. MINDEN létező kaja be van sorolva, nem csak az, amelyiken a neve van. Persze ha kicsit kitanulmányozod, utána fogsz tudni csinálni magadnak mindenféle jókat olcsóbb, hétköznapi alapanyagokból.
A "Norbis" kaják csak azért jók, mert amin a nevét látod, vagy azt, hogy Update 1, akkor tudod, hogy ezt eheted, fogyni fogsz, nem kell gondolkodni, hogy úristen most mit vegyek, ami jó.
Csak mint mondtam, ezek drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!