Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért mondják hogy egyél mert...

Miért mondják hogy egyél mert úgy is lemozgod?

Figyelt kérdés
Van ilyen?

2015. jún. 2. 11:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ne essünk túlzásba, kérdező, a te derekad 80 centi. Ált. a 60 centis női derekat szokták karcsúnak tekinteni, szóval te ettől messze vagy. Bőven van mit leadnod.

A kérdésre visszatérve, ha valaki mondjuk napi kétszer edzésre jár (és nem gyúrásra gondolok, hanem mondjuk úszás, futás stb.), az nyilván ehet bőven, sőt kell is neki. De akármennyit senki nem ehet, még az élsportolók is szokták számolni a kalóriákat, akkor is, ha sokan közülük 8-10 ezer kcal-t is megesznek naponta. Egy tízezer kalóriát elégető sportoló is elhízik, ha folyton 13 ezret eszik.

2015. jún. 2. 18:27
 22/24 anonim ***** válasza:

Ja, de a karcsú 60-as derék és az egészségtelen az kettő... Bizonyára van, akinek a 60-as derék az egészségtelen, mert olyan az alkata.

Az ilyen számolgatások csak kósza becslések, nem az alapján kell fogyni :)

Kérdező, a 10 kiló jól hangzik, fogyj egészségesen s majd meglátod, mikor nézel ki megfelelően. Nekem halvány fogalmam van csak, hogy mennyivel leszek jó 163 centihez, a kósza terv 56 kiló, de lehet, hogy 58-nál megállok s elkezdem növelni (izmosabb akarok lenni), lehet, hogy lejjebb megyek, ezt így honnan tudjam előre, ha sosem voltam annyi ezzel a magassággal? Majd konzultálok a tükörrel :)

80 centis derékbőség nekem sok, annyival elég hájas a hasam. De nem célom a 60. A jól kinéző a célom, előbb karcsú, majd enyhén kockás :)

Szóval ezt így nem lehet megmondani, hogy ez a szám vagy az a jó Neked.

2015. jún. 2. 19:29
 23/24 A kérdező kommentje:

Nekem tényleg hájas a hasam, de szerintem van kötényhasam is mert 2 szülésen vagyok túl és hatalmas hasam volt mind a 2 gyerek 4 és fél kiló volt.

A hasam az oldalam a combom tele van striákkal .

Szóval ezen már csak az javítana ha kisebb darab lennék.

Attól még nem fog eltűnni de legalább el tudom takarni ruhával és nem leszek olyan hurkás, nem csúszik fel a derekamon 1 ruha sem.

Na most lényegtelen a 80-as derék sok és kész , fogyni kell és jó lesz.

2015. jún. 3. 08:07
 24/24 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatomban a topic indító mondás hülyeség. Biztos van olyan, főleg gyerekek akinél ez működik de nálam nem.

Mozgás ide vagy oda, én akkor fogyok ha számigálom a kalóriákat. Ami esetemben 1500 kcal + myfitnesspal által becsült plusz kalória (futásra eltúlzott számokat mond) fele. (80 kg / 173 cm, f)

2015. jún. 9. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!