Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért mondják hogy egyél mert...

Miért mondják hogy egyél mert úgy is lemozgod?

Figyelt kérdés
Van ilyen?

2015. jún. 2. 11:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Na,örülj neki,van,aki nem ennyire szerencsés,és kicsit többet kell a heti 4-szori sportnal tennie. :) de persze, itt nyilván az is le van szólva,aki szrik rá és kövér,meg az is,aki sportol es dietazik azért hogy jól nézzen ki. :)

Hát ezért adoj én sokat az itt jelen lévők véleményére. :)

Egyébként azért gondolom általában,hogy gond lehet a kedves hozzaszolok alakjaval ill onertekelsevel,mert igy ugrani mint kutya a csontra,hogy beszolhasson,azok szoktak,akik önmagukkal nincsenek kibekulve vagy irigyek. Hát ezért. :)

2015. jún. 2. 12:41
 12/24 anonim ***** válasza:

11: Ez nem igaz.

A beszólás nem attól függ, hogy valaki mennyire elégedett.

Egyszerűen vannak hülye kérdések, vannak hülye válaszok. Amikre minden jóérzésű ember ugrik.

Főleg ebben a témában. Egyszerűen borzasztó, hogy egyesek miket művelnek a testükkel.

És pont azért tűnik fel, hogy mennyire rossz, egészségtelen, mert magamon látom, hogy nem kell szenvedni ahhoz, hogy jól nézz ki.

Persze nyilván nehezebb, ha valaki elhízott és le kell fogynia. Mint az, ha valaki sose volt elhízva, és csak az a "feladata" hogy ilyen is maradjon.

2015. jún. 2. 12:47
 13/24 anonim ***** válasza:

Hát elnézést kérek,de nem gondolom,hogy170 cmhez az 59 elhizott,de legyen. Én még 9 kilót akarok leadni,és meg is mondom,miért. Mert sovány akarok lenni. Nem formás vagy joalaku vagy akarminek hivatod magad,hanem modellalkatu.

És ezt bizony,csak kevés kaloriaval és nagyon sok edzéssel lehet elérni. Ennyit tudok még hozzáfűzni. :)

2015. jún. 2. 13:03
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy elhízott vagy.

Csak arra akartam rávilágítani, hogy egyszerűbb, mindig normálisan élni, mint nem odafigyelni és utána fogyózni.

Neked meg egyáltalán tényleg nem is kéne fogynod. Az nem normális, hogy sovány akarsz lenni. Persze, hogy ugranak erre. Tök egészségtelen. És gáz másoknak is ezt tanácsolni.

2015. jún. 2. 13:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem tanacsoltam senkinek semmit. Kérdezte én hogy csinálom,elmondtam. Kérlek másold be,hol tanacsoltam én bármit is.
2015. jún. 2. 13:23
 16/24 anonim ***** válasza:

Én meg nem írtam, hogy te tanácsoltad :)

Csak az egészségtelen tanácsokra ugranak.

2015. jún. 2. 13:42
 17/24 A kérdező kommentje:

Szerintetek én mennyire vagyok kövér a számok alapján?

158 cm

65 kiló,

mell 92 cm

derék 80

csípő 104

Tudom, és érzem is fogy nekem is fogynom kéne de kb mennyit én 10 kilóra tippelek minimum.

2015. jún. 2. 13:43
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát elvileg testmagassagod-110 cm. Szal neked 48 kg körül kéne lenned. De amúgy gugliba bmi index aztán csók
2015. jún. 2. 15:34
 19/24 anonim ***** válasza:
Derék méret duplájának kevesebbnek kell lennie, mint a magasságodnak. Nálad ez nincs így, ami egészségtelen.
2015. jún. 2. 15:39
 20/24 A kérdező kommentje:

1 cm-el több a derékbőségem, ennyit simán el is mérhettem.

Egyébként meg nem a derekam nagy hanem a seggem! :DDDDDDDD

2015. jún. 2. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!