Az egyik helyen azt mondják reggel kell enni a fehérjét, a másik helyen meg azt, hogy este?
Szerintem a fehérje mindig jó, energiának pedig teljesen jó a zsír is... Személy szerint ha a vágyaim nem mondanak mást, igyekszem minél kevesebb szénhidrátot enni (úgyis eszem egy csomót, nem tudom elkerülni :D).
Amúgy sem hiszek abban, hogy az időpont a meghatározó, sokkal fontosabb, hogy vidd be a szükséges anyagokat, a test majd elosztja. Valamint hallgass a testedre, ha szól, mire van szüksége... Én szoktam érezni, mi kell neki.
Olykor pedig nem is eszem délelőtt (ha mégis, az max. 1 tojás), bőven van energiám fizikai munkára is az előző napból, nem úgy ébredek, hogy evés nélkül elájuljak :D
Lazán :) Annyira sokfélét mondanak, én nem hiszek senkinek, csak megyek a magam feje után. Eleve nem vagyunk egyformák, ami az egyik embernek remek, attól a másik rosszul lehet...
de nem értem hogy akkor miért beszélnek százfelé? mindegy is
tényleg meg kell tanulni hallgatni a testünkre, én például (most már)tudom, hogy ha nem vagy túl kevés szénhidrátot/cukrot viszek be, iszonyatosan gyötrő fejfájásom lesz, amivel nem tudok és nem is lehet élni, két hónak kellett hogy rájöjjek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!