6. hete diétázom 110-röl lementem 98-ra mennyire jó? A másik hogy reggel 97 vagyok egész nap tényleg keveset eszek és estére meg megint 100 miért?
Mert üres gyomorral méredzkedtél, azért.
Úgyis kell. Pár óra múltán (ha nem eszel semmit, és mész WC-re), akkor megint 97 lennél.
Szépen lement, gondolom nagy része víz, de már beindult a fogyás is. Így tovább, tornázz mellette sokat.
Hali!
Én január elseje óta diétázok,ha lehet ugy mondani,103 voltam ma már 90 vok,nem tornázok mellette,csak a napi szokásos teendőket végzem el,de 5 óra után már semmit sem eszek.
Öt ora körül is csak keveset nem sokat eszek,és korán lefekszem aludni,hogy a szervezetem tudjon pihenni.
Egyébként ha reggel méred meg a súlyodat mindig a kevesebbet mutatja,mintha este állnál a mérlegre!
Kitartás,jól haladsz!!!
Szia! Én is így vagyok, reggel éhgyomorra nagy wc- után 90 kg :) s miután megreggeliztem már 92. Az elején gyorsan szaladnak a kilók, most majd le fog lassulni a fogyás, de kitartás, most kezd majd igazán olvadni a zsír! Ha javasolhatom, igyál szűz teát, nekem annó bevált. (A patikában kérd úgy hogy kínai zsíroldó tea, kb. 800 ft.) Egy kancsóba teszek 2 filtert, jó másfél liter vízzel leforráztam, lefedem, s azt ittam egész nap, diéta. Meggyorsította az emésztésem, könnyebb volt tőle wc-zni, étvágyam sem volt olyan nagy tőle, s úgy érzem könnyebben fogytam, 80-ról lementem annó 60-ra 5 hónap alatt, s azt tartottam 2 évig, de most hogy terhes lettem,a 9. hónapra felcsúszott 30 kiló, de majd lemegy megint!
Kitartást!
gratulálok neked:)csak igy tovább.én másfél honapja váltottam életmódot,azóta még csak 10.5kg ment le.de kitartás mindenkinek:)terhesség alatt a 30kg nem egészséges amugy,csak mondom...nemtudom,emlitette e az orvos.
egy szülésznö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!