Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért mondják hogy egyél mert...

Miért mondják hogy egyél mert úgy is lemozgod?

Figyelt kérdés
Van ilyen?

2015. jún. 2. 11:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Mert nem értenek hozzá. Nagyon tapasztaltnak kell lenni ahhoz,hogy pontosan tudd,hogy mennyit ettél egy nap és azt mennyi és milyen típusú mozgással tudod elégetni. Bár ennek semmi értelme,hogy eszel,utána,meg mint az őrült edzel egész nap,hogy egyensúlyban légy.
2015. jún. 2. 11:18
 2/24 A kérdező kommentje:
Te mennyit eszel a fogyás érdekében?
2015. jún. 2. 11:30
 3/24 anonim ***** válasza:
Én1200 kcalt, és kb400-at letornazom edzoteremben. :)
2015. jún. 2. 11:32
 4/24 A kérdező kommentje:
Milyen magas és hány kiló és férfi vagy nő vagy?
2015. jún. 2. 11:33
 5/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is hülyeség. Fizikai képtelenség annyit mozogni, hogy bármennyit, bármit ehess.

Persze fontos a mozgás. De nem azért, hogy számold, hogy most hány kalória ég el, hanem a pozitív élettani hatásai miatt.

És ha valaki normálisan eszik, nem zabál, nem nassol, akkor nincs is szüksége arra, hogy éjjel-nappal mozogjon, hogy égjenek a kalóriák.

2015. jún. 2. 11:46
 6/24 anonim ***** válasza:
42%

170 cm vagyok, 59 kg, nő.

Én mondjuk pont hogy számolom,hogy mennyit mozgok le, és úgy állítom be az étrendem.

Ma pl. 1200 kcalt ettem, 400-at lefutottam reggel, így a balansz 800. Ami jó :)

2015. jún. 2. 11:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Most minden rosszindulat nélkül mondom, hogy egy 170 centis 59 kilós és még fogyni vágyó, 800 kalórián tengődő nő tanácsait én nem veszem komolyan, inkább csak aggodalommal veszem tudomásul, hogy vannak ilyenek is...
2015. jún. 2. 12:09
 8/24 anonim ***** válasza:
7-es pontosan megfogalmazta azt, ami nekem is eszembe jutott :)
2015. jún. 2. 12:10
 9/24 anonim ***** válasza:
0%

Hát,ahogy gondoljátok. Még jó,hogy nem ti irtatok ki a kérdést. :)

Amúgy értem nem kell aggodnotok,sokkal inkább a ferjeitek iránt aggodjatok,akik a magam fajta után forgolodnak az utcán,mikor ti nem vagytok a láthatáron. :) na puszi :)

2015. jún. 2. 12:32
 10/24 anonim ***** válasza:
50%

9: Miért gondolod, hogy a mi kinézetünkkel gond van?

Nekem nincs szükségem arra, hogy koplaljak, mert sose voltam elhízva. Rendszeresen sportolok. Nem számolom a kalóriákat.

175 cm vagyok, 65 kg, és majdnem 40 éves.

Fiatalabb koromban 60 kg voltam mindenféle odafigyelés nélkül.

2015. jún. 2. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!