Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez így kb hány kalória? Mit...

Ez így kb hány kalória? Mit gondoltok erről az étrendről?

Figyelt kérdés

16/l, 161 cm/59 kg

Arra gondoltam egész nap 2 liter ásványvizet, ízesített vizet (Jana) innék.

Reggeli: 1 szelet abonett kenyér + 1 szelet csirkehús (felvágott) + 1 egész paradicsom és uborka (talán tojás) + 2 dl kávé cukor nélkül (fekete + tej)

Tízórai: 1 pohár görög joghurt/1 natúr joghurt + 1 alma vagy két jó reggelt keksz

Ebéd: leves, és főételnek olyasmire gondoltam, amiben van zöldség, a köret maximum rizs, 2 szelet sovány hús és mellé 2-3 dl gyümölcslé

Uzsonna: 1 alma + jó reggelt keksz vagy müzli

Vacsi (6 előtt): 2 jó reggelt keksz, saláta (öntet nem)

Mit gondoltok, jó lenne ez így? Azért állítottam össze egy ilyen étrendet, mert ezt meg lehetne valósítani suli mellett, mert 6-kor kelek, és kb fél háromra érek haza.

Tehát ott ebédelek fél 2 körül, és miután hazaérek kb két óra múlva uzsonnáznék. De talán a vacsi el is maradhatna, mert ha 4-5 körül uzsonnázok szerintem vacsoráznom nem feltétlenül kell. Mit gondoltok?

Hozzá tenném, hogy ehhez fél órát tornáznék itthon. Ha tudtok tovább jó tanácsokat adni, örömmel elfogadom. Köszi előre is!

2015. máj. 22. 16:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es válaszoló! Amint a kérdés alatt olvasható, fő ételnek a zöldségeket, sovány húsokat írtam. Miért tanácsolod ezután azt, hogy egyik jobb kajákat? A joghurttal (sovány natúr vagy görög ) semmi gond nincs ha normális mértékben fogyasztom reggelire és tízóraira (1 doboz reggeli + gyümölcs és uzsonnára 1 doboz a salatara). A jó reggelt kekszet elfogadom, hogy nem a legjobb választás, sokan írtak már. Legyszives legközelebb olvasd el az egész leírást, mielőtt hozzászólnál.
2015. máj. 23. 09:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves többiek! Köszönöm a válaszokat!

Vacsira mit ajanlotok?

2015. máj. 23. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ócska kajákkal (joghurt, kekszek) indokolatlanul felviszed az inzulinszintedet, gyulladási folyamatokat keltesz a szervezetedben, aztán 18-20 évesen meg itt lesz a kérdésed, hogy nem tudsz fogyni, pcos betegséged van, az endokrinológus nem tud mit kezdeni a pajzsmirigy betegségeddel, a diabetológus segítségével sem lehet meggyógyítani az inzulinrezisztenciádat, ilyen bajod van olyan bajod van.

De mindezek nem az én problémáim, én csak tanácsot adok, hogy ne egyél szarul.

Az tök jó, hogy zöldségeket is eszel, sovány húsokkal viszont nem vagy túlzottan előrébb, a zsírszegény táplálkozás nagyon kevés embernek jön be hosszabb távon. De ezek csak tanácsok, nem kötelező odafigyelni rájuk. Én sem mindig fogadom meg a saját tanácsaimat, természetesen semmi kötelezőség nincsen bennük!

2015. máj. 23. 11:06
 14/15 SugarCat ***** válasza:
Szerintem teljesen normális,annyi az egész,hogy a kekszek helyett ehetnél pl.egy kis abonett kenyeret csirkemellsonkával vagy puffasztott rizses szeletet,a többi szerintem teljesen rendben van.
2015. máj. 23. 17:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Vacsorára? Tojás vagy hús zöldséggel teljesen jó lenne.
2015. máj. 23. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!