Mit gondoltok erről a napi étrendrol?
Reggel7: 1pufi rizs,1 light malnas joghurt(70kcal)
8-9:30 edzes
10: 1 abonett szendvics(60kcal)
Du13:00:roston sült csirkemell,KFC kaposztaslaata(180kcal)
15-17 edzes
Este 1 alma
eddzééés utááán néééém szééénhidrátot eszüüünk
este meg főőőőleeeeg neeeem merrt neeem terheljüük le veleeee éjszakáára a szervezetünkeeeet
Magyarán összefoglalva edzés után, vacsorára mindig fehérjét eszünk. Azaz vegyél zsírszegény túrót, vagy fehérjeturmixot(vagy húst)
És ez rohadt kevés, szerintem a tengerimalacom többet eszik egy nap. Milyen reggeli ez?:D Nem hiszem, hogy egész napra ellátna energiával. Pedig ez ám a reggeli célja. Tessék szépen zabkását enni, vagy tk kenyeret kefírrel.
Koszi!:)
Utolsó...mert? Saláta,finom es 180kcal...sztem nem gaz,nem ugy mintha egy hamburgert ennék:D
Szerintem ez önsanyargatás...
Nyugodtan ehetsz bármit, csak este 6 óra után nem.
Ha ilyen sokat mozogsz egy nap, és alig eszel valamit az nem túl jó szórakozás...
A szervezeted nem tud elég energiát termelni, ennyi táplálékból és nem csak fehérjét meg szénhidrátot kell enni, hanem mindent! Rostok, vitaminok,szénhidrátok,fehérjék,zsírok.
Ha ezeket beviszed a szervezetedbe és mozogsz, le fogsz fogyni, vagy legalább is izmos leszel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!