Mit gondoltok erről a testről? Mennyit kellene fogynom? Milyen az alakom (körte, alma stb. )?
A melled nem látszik, de a hasad alapján almának mondanálak. Az almák hasra és cicire híznak. Biztos, hogy nem vagy körte, ahhoz vaskosabb combok kellenek (én az vagyok, tudom :) ). És a feneked sem túl nagy.
Szerintem összességében csinos vagy, és nem kell fogyóznod. Alakulni alakulhatnál még, ha kerekebb feneket, formásabb lábakat és lapos hasat akarsz. Edzőterem, ilyen egyszerű a dolog, ott pedig fenék-láb-has edzések.
Nekem pedig pont körtének tűnsz..
Én alma vagyok és a lábaim mindig vékonyak, ennél vékonyabbak, viszont hasam sokkal nagyobb.. Mellem nekem is kicsi viszont.
Egész alakos képet nem tudnál? (fej nélkül) Úgy könnyebb lenne megmondani
Ez alapján én is körtének mondanám magam.
Köszönöm a válaszokat. Meglepő, hogy azt mondjátok vékony a lábam, mert szerintem nagyon vastag. Én mindig ezt tartottam a legcsúnyábbnak magamon, pedig a képek alapján a hasam a csúnya. Érdekes, hogy ez belülről mennyire másnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!