Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem, mit gondoltok?

Tanácstalan2 kérdése:

Sokat ettem, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Reggeli: fél (150g) sajtos-tejfölös lángos

Tízórai: 180-g alma, 1 bonbon meggy

Ebéd: 120g tarhonya, 150g csirkepörkölt

Uzsi: 1 db activia (barack+gabona)

Vacsira nem ettem semmit mert ezt is soknak éreztem.. Amúgy 153cm, L/14, 48kg

2014. okt. 24. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Én inkább kevésnek mondanám. 14 évesen nem azon kéne gondolkoznod, hogy mennyit eszel, hanem azon, hogy változatosan étkezz, és megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag jusson a szervezetedbe.
2014. okt. 24. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Komolytalan!

Sajnos a korodbeliek mindenhogy étkeznek csak jól nem. Állandóan bajotok van a külsőtökkel, amit csak ti láttok és bármit mondunk makacsul ragaszkodtok a hülyeségekhez!

Ez nem sok! A tízórai, ebéd, uzsonna rendben van. Vacsorát kellene enni, a lényeg, hogy ne hizlalót! A reggeli meg.. lángos? Van ennél jobb is, akár egy egyszerű sonkás, zöldséges szendvics vagy tojásos étel, túró vagy zabkása, müzli stb....

2014. okt. 25. 08:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen képzeld el lángost ettem és nincs is miatta bűntudatom...néha ez is belefér...
2014. okt. 25. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy tanácstalan vagy, elég ingerültnek is tűnsz...és teljes mértékben igazat adok a 2. válaszolónak.
2014. okt. 26. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Soknak nem sok, de ebbol szinte semmi ertekeset nem kap a szervezeted. Fejlodesben vagy meg, a langos zsiros, a bonbon cukros, a csirkeporkolt zsiros (bar abban az a jo, hogy a husban megvan a feherje), activiarol megint nem lehet tudni, hogy valojaban mibol is keszult....
2014. okt. 27. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak nem értem, hogy miért kér véleményt, ha utána meg felháborodik rajta. :D
2014. okt. 27. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Jah bocsmá' hogy le mertem írni a véleményem... Ha lángost kívánok akkor lángost eszek csakhogy régen nem egy felet ettem hanem másfelet szóval ink. ne szólj bele.... Jah és ezzel az étrenddel nem fogyózni hanem súlyttartani akarok....
2014. okt. 30. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!