Fiúk mit gondoltok azokról a lányokról, akik sokat fogytak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 12:51
1/18 Panda Péter válasza:
ha ezt kitartó munkával, sporttal tették, akkor le a kalappal.
3/18 anonim válasza:
Hogy biztos most emiatt lóg a mellük. A hirtelen fogyásnak mindig ez a hátulütője! Ha szépen lassan ment a dolog, akkor tiszteletre méltó, és simán nem az alapján ítélném meg, hogy hogy nézett ki régebben, hanem hogy hogyan néz ki most!
4/18 anonim válasza:
Azt ,hogy most a bőre nagyon de nagyon rosszul néz ki és csúnya ,s műtétre szorul...
5/18 anonim válasza:
Nesze neked, Kérdező!
Ezeknek akartok ti lefogyni???
Kövéren se jó, ha lefogyott se jó, csak a photoshoppolt pixelbabák jöhetnek szóba. Az nem is dumál vissza.
6/18 anonim válasza:
Sebaj emberek, én már gyűjtök a műtétre...
7/18 anonim válasza:
14:10
Jól teszed de nálam úgy sem fogsz labdába rúgni mivel nem szeretem a szét vart testet ,de azért biztos valakinek fogsz tetszeni:)
8/18 anonim válasza:
Hidd el, veled szóba sem állnék, mert egy bunkó kis taknyos tini vagy :) Ráadásul még buta is. :)
Inkább legyek szétvarrva, mint egy életképtelen kis senkiházi :)
9/18 anonim válasza:
14:41
Álmodoznál te rólam kis 16 éves tini ;)
10/18 anonim válasza:
Nem, nekem FÉRFI kell, nem egy kis taknyos h*lyegyerek :DDD Nevetséges vagy öcsi :D
Húzd meg magad szerintem, nevetséges vagy egy icipicit drága :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!