Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogyhat az aki szeret...

Hogyan fogyhat az aki szeret jókat enni?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 21:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jókat éve, nyilván. Amennyiben tud elég keveset enni és/vagy elég sokat mozogni, mi lenne a gond? Főleg, ha az étrendje jó. Nemcsak a kifejezetten egészségtelen és kiegyensúlyozatlan étrendet lehet szeretni...
2015. máj. 13. 22:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyen olyan kajákat, amik finomak, de nincs bennük rengeteg kalória, ha meg valami olyanra kívánt rá, vagy csak olyanokar szeret, amiben sok van, akkor sokat kell mellette sportolni!
2015. máj. 13. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Mindentől függetlenül: nem kell túlenni magunkat.

Ennyi. Jó ételekkel jobb az anyagcsere mint lisztes-cukros ételekkel, így többet lehet enni belőlük, általában jobban is lehet lakni (húsos, zsíros ételekre gondolok. ezek finomak is, táplálóak. nem kell ezekből sem egész nap enni, 2000-3000 kcal-t megenni, ennyi a 'titok')

Jó kajákkal könnyebb a mértéktartás, mert ellátják a célt: minőségi tápanyagok elfogyasztása, stabil vércukorszint megőrzése.

Az érzelmi evést meg okosan fel kell számolni :)

2015. máj. 13. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
pont ugyanugy mint aki nem szeret jokat enni.
2015. máj. 13. 22:33
 5/13 anonim ***** válasza:

#4: Nem. Illetve ahogy vesszük. Egy csomó módszer kiesik annak, aki nem adja fel az élvezeteket. Korlátozottabbak a lehetőségei. Egy működő, jó étrendet sem tud tartani, ha nem kompatibilis vele.

Persze lehet, hogy van, akinek opció az, hogy felfüggeszti a jó evéseket a fogyás idejére. Nekem eszembe se jutna ilyen eretnek gondolat.

2015. máj. 13. 22:38
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Sok sport + egészségesebb ételek. Tehát kevesebb zsír, főleg főzésnél. Persze ez csak úgy megy, ha magadra főzöl. Sovány húst eszel, barna rizst, durum tésztát, tehát megváltoztatod a főzési alapanyagokat.
2015. máj. 13. 23:42
 7/13 anonim ***** válasza:

ez olyan kifogas izu. Jaj hat en szeretek jokat enni.

Miert, ki nem?

2015. máj. 13. 23:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem igazán jókat enni elsősorban húsból és zöldségekből lehet. :D
2015. máj. 13. 23:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem kifogás, legalábbis nálam nem az (fogyok azért így is). Tény. Nem vagyok hajlandó önsanyargatni vagy csak siváran enni. Rengetegen hajlandóak rá. Én nem.

Pontosabban, ha nagyon muszáj, az étel élvezetéről még le lehet mondani egy időre (szerintem csak mert fogyni akarok, egyáltalán nem muszáj). Viszont úgy enni, ahogyan nekem kifejezetten rossz, azt nem. Egy ízetlen cuccot meg tudok enni, de ami taszít... (Milyen jó, hogy nem kell valami rossz ízű gyógyszert szednem tartósan, hogy életben maradjak.)

Pl. nincs az az isten, hogy én kevés zsírt egyek. (Éhen is halnék, de maga a halál nem zavarna, mert az életkedvemet sokkal hamarabb elveszteném. Jó, ez nem teljesen komoly, de félig az.) De zsinórban napokon át nagyon sok szénhidrátot sem ennék (ami a másik fele a zsírszegény táplálkozásnak, de nekem zsírdúsan se jó). Még fizikailag is negatív hatású, az energiaszintem leesik... A jót könnyű megszokni, én pedig bár éltem már szénhidrátdúsan, zsírszegényen soha. Magam számára úgy képzelem el a poklot.

Szerencsére a fogyáshoz pont jó az, ahogy én szeretem. Jó, hogy nem egy módszer létezik... Az emberek is sokfélék.

2015. máj. 14. 01:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Én alapjaiban változtattam az étkezési szokásaimon. Nekem a szénhidrát volt a fő mumus. Teljes kiőrlésű kenyérre váltottam, kísérletezgetni kell, van amelyik finom, és csak megbízható pékségből szabad venni. Száműztem a felesleges cukrokat, csak vizet iszok. Figyelem az ételek glikémiás indexét, tészta csak durum, rizs helyett bulgur. Nem koplalok, jókat eszek, csak mást. Hétvégén babgulyást főztem, annyi, hogy a nokedli zabpehelylisztből készült, ahogy a palacsinta is, amit xilittel édesítettem. Rengeteg zöldséget, húst eszek, sokat mozgok. Az anyagcserém felpörgött, tele vagyok energiával. A kalóriabázis oldalon heti 0,6 kg fogyást állítottam be, de már 5 hét alatt 6 kg mínusznál tartok. És remekül érzem magam.
2015. máj. 14. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!