SOS. Ha valaki 9 éves 144cm és 46.5kg az hogy fogyhat?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 16:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb, ha egészséges étrend felé terelitek, szokja meg, hogy hogyan kell étkezni megfelelően, aztán majd hozzánő.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen még többet ártana, mint használna. A következő években nagyon sokat fogsz nyúlni, majd eltűnik magától ;)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó
2015. ápr. 20. 17:23
4/5 anonim válasza:
Amit a kettes ír egyszerűen nem igaz, ha már most rosszak az étkezési szokásai egy gyereknek, az később sem fog magától megváltozni.
Fontos hogy a gyerekben is tudatosítsák hogy fogynia kell, hogy mit miért kell csinálni, és hogy az egész család azt egye amit ő. Én a szénhidrátszegény diétát ajánlom (update, szálkásító, ahogy tetszik; kenyér, cukor, tészta mellőzése, és normális adagok). A saját fiam 3 ruhaméretet fogyott vele, hasonló korú.
5/5 anonim válasza:
Sehogy, mert még nőni fogsz, vagy eleve a csontjaid nehezek. Nekem is volt osztálytársam aki 50kg felett volt, de iszonyú vékony, csak a csontjai voltan nagyon nehezek. Ha meg minden áron fogyni akar egy 9 kilencéves, kérjen segítséget az anyukájától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!