Ha valaki édességet eszik napi 1200- 1500 kalóriában az is fogyhat?
Mik azok a makrók?
És ha sóska főzeléket eszek egész nap 3 napon keresztül abban is van cukor, attól sem fogyok?
Sóska főzelékben hol van cukor? :D:D Ha beleraksz akkor van.
A fogyáshoz kell megfelelő fehérje is.
Mozogj! Napi 30-40 percet ..vagy ha nem is napi de heti 2-3x vagy fuss.. Èn minden nap tornázok 1 x megesik hogy kihagyom mert nincs energiám. Reggerile : Natur joghurtot almával fahéjjal eszem kb 150 kcal
Tizoraira : Milbona Dietas Joghurt 145 kcal
Ebédre : Mindig mást de keveset kb. 300-350 kcal
Ebéd után 30 percel : 1 almát vagy valamit becsippentek 70 kcal
Ès ennyi.. Annyi a lényeg hogy egészségesen étkezz beiktathatsz egy napot amikor eszel egy kis édességet ugyanis az is fontos :)
Csirke főtt hús, sült hús,füstölt hal konzerv, csirke máj, tejföl, tej,vaj, túró, főtt tojás, tojás rántotta, lecsó,(paprika paradicsom vöröshagyma) hús leves zöldségekkel,
mandarin, narancs, banán,sós uborka savanyúság, tojás leves, sárgaborsó főzelék, bab főzelék, zöld tea cukor nélkül.
Kb ezekkel az ételekkel lehet fogyni?
És napi 20 perc tornával lehet fogyni?
Esténként csinálnák fürdés és lefekvés előtt hasprést, láb emelgetést, guggolásokat, fekvő támaszt?
Rengeteg dologgal lehet fogyni... Én sok szénhidráttal nem tudok, de csak mert nem vagyok hajlandó tartósan éhes lenni. Most nem megyek bele a test működésébe, de ahogy írták, nemcsak a kalória számít.
Ha az édesség alig tartalmaz szénhidrátot, akkor szerintem alkalmas fogyásra, legalábbis az én étrendemben. De ha túl sokat eszem belőle (vagy bármi másból), akkor nyilván nem fogyok. Sok mozgás vagy egyéb extra kalóriaégető tevékenység mellett persze a túl sok fogalma is változik.
Bizonyos ételekkel könnyebb fogyni, mert nem viszik fel a vércukrodat, jobban laktatnak s nem leszel éhes jó darabig...etc. De a fogyásnál is fontosabb az egészség, vedd figyelembe, hogy mire van szüksége a testednek a helyes működéshez.
DE igen fogysz!
Tényleg csak a kalória számít :D
Tapasztalatból mondom. Kipróbáltam és nekem sikerült úgy, hogy végig a fogyókúra alatt szinte csak szénhidrátot és zsírt ettem. Ettől függetlenül le is adtam 14 kg-ot 6 hónap alatt. Mondt 48 kg vagyok 163 cm-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!