Ha egy hétig kényszeresen ettem én is, mindent késő este rengeteg édességet, mennyit hízhatok és mikorra?
Figyelt kérdés
láttam már több ilyen kérdést de nem voltak egyértelmű válaszok.2012. szept. 4. 19:59
1/3 anonim válasza:
ha eddig koplaltál, akkor 2-3kg-ot is. ha rendesen ettél, akkor 1-2kg a max, és még plusz 1-2kg lehet megkötött víz, salakanyag, béltartalom. ha sportolsz (=gyors anyagcsere), akkor lehet megúszod fél-1 kg-mal.
2/3 anonim válasza:
egyén függő, lehet hogy semmit lehet hogy egy hét alatt 1-2 kg-t
3/3 anonim válasza:
Attól is függ, mennyi az a sok, hozzá mennyit mozogtál (nem csak sport szinten, hanem amúgy), meg még egy csomó mindentől.
Nekem volt egy ilyen hetem nyáron, amikor pl. hajnali 4-kor sütit ettem, nem sportoltam, barátokkal voltam. De nem híztam sokat, 2 nap múlva (előbb nem mértem) csak +1 kg volt rajtam, és az is gyorsan lement, de akkor már diétáztam, szóval nem tudom, lehet normális étrend mellett is lement volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!