Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Le tudok úgy fogyni, ha eszem...

Le tudok úgy fogyni, ha eszem édességet?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen nem bírom ki. Ingerlékeny leszek, ha nem ehetek csokoládét. Ha elkezdem, akkor viszont nem elég egy-két kocka, hanem inkább egy sort eszem, ami ugye máris több kcal. Vagy nem elég csak a fél szelet, kell az egész. Ezt azért írom így le, mert mondják, hogy mértékkel egy-két kockát lehet enni egy héten egyszer, de nekem kicsit több kell (tehát nem egy tábla, de nem is két kocka). Tényleg nagyon erősen próbálok leszokni az édességről, de ha egyszer kétszer a héten nem ehetek, utálatossá válok (főleg menzesz előtt). Mit tegyek ? Diabetikusat egyek? Bármiről lemondok, csak erről ne kelljen:( természetesen ez beleférne a napi 1300-ba, max 1400 kcalt ennék, de akkor is tudom, hogy nem lesz így jó. Átlagban 1200 kcalt eszem.
2013. febr. 3. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Fogyni Kalóriadeficittel lehet. Ez azt jelenti hogy kevesebb kalóriát viszel be mint amennyit elégetsz. Akkor is égetsz kalóriát ha egész nap csak fekszel, ez az alap anyagcseréd. Fogyni tehát két féleképpen lehet kevesebbet viszel be, vagy ugyaannyit viszel be, de többet mozogsz ezáltal többet égetsz el.
2013. febr. 3. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Amúgy igen, ezt én is tudom, csak azt is mondják, hogy az az 1200-1300 kcal nem mindegy, hogy mi...tehát minőségi kajának kellene lennie, amibe a tejcsokoládé nem nagyon tartozik bele.
2013. febr. 3. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

vegyél csoki ízű protein turmixot és vízzel igyad,ha ennyire nem bírod ki.

az még hasznos is.

minél kevesebb vízbe rakod,annál sűrűbb,édesebb ha ez kell.

2013. febr. 3. 18:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem...és ahhoz mennyire kell intenzíven edzeni, ha fehérjeport akarok inni? Mert én nem konditerembe járok, hanem futok, zumbázom, és aerobicozni szoktam. Fehérjeport még soha nem fogyasztottam idáig.
2013. febr. 3. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:

hát, most biztos, hogy le fognak hurrogni; de én kimondottan szeretek édességevés mellett fogyni :D Sokat kell mozogni :) Én amondó vagyok, hogyha egy egész tábla csokit meg akarok enni, akkor meg fogok enni akár annyit is.. nem is diabetikusat, stb, hanem azt, amit megkívántam. Aztán "kicsit" többet kell mozogni, és "el is tűnt".

Én normálisan eszem mindenfélét, egészségesen, de napi 1-2 szelet csoki mindig belefér. Nekem kell ennyi egészségtelen, felesleges kalória, és kész.

Valami ilyesmi hozzáállást javaslok neked is! Meg egyébként is. Mozogj-mozogj-mozogj! Manapság sokan elfelejtik, hogy a hiper-szuper étrendek mellé ez is kell!

2014. jan. 14. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!