Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, aki fogyókúr...

Van itt olyan nő, aki fogyókúrázik? És persze szeret beszélgetni. Jól jönne egy kis segítség és támogatás.

Figyelt kérdés

2014. jún. 26. 18:25
 1/4 anonim válasza:
Szia! én szeretnék fogyni 10-15kilót, de ismerőssel nem merek erről beszélni. nem tudom miről szeretnél beszélni, ha gondolod írhasz.:) 17leszek,lány vagyok.
2014. jún. 26. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem jó dolog ha két tudatlan nő beszélget és ösztönzésre buzdítja a másikat.

Tényleg ismerőssel nem lehet ilyenekről beszélni, mert gyerekesnek butának néz.

Ha gondolod írj nekem is én 26 éves L.

2014. jún. 27. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Jah aztán sírnak egymásnak hogy nem fogynak mert fogalmuk sincs hogy kell fogyókúrázni utána belekezdenek egy koplalásba és elkezd laposodni a hátsójuk meg undorító testformájuk alakul ki!
2014. jún. 27. 12:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért az én alakom nem olyan vészes, csak a baráti körömben mindenki hülyeségnek tartja, hogy fogyókúrázzak vagy csak egyszerűen lusták.
2014. jún. 27. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!