Miért nem fogyok átlag 1500 kalóriával?
Mennyi a kalória szükségleted, mekkora a deficit (nyilván ezt nem tudhatod), milyen az anyagcseréd, miket eszel, mennyire vagy gluténérzékeny, mennyire bírod a tejfehérjéket (ezeket csakis Te tudhatod), mit edzel?
Van egyéb tudnivaló rólad?
Mi nem tudjuk megnèzni a te naplódat.... Ahhoz be kéne lépnünk a felhasználóneveddel és jelszavaddal. Így csak a főoldalt hozza ki.
Szerintem pont azért nem fogysz, mert 1500 kalória sok. Én átlagosan 1200-1300-at eszem (159cm vagyok, 48kg) és nem akarok fogyni. Lejjebb kéne vinni a kalóriabeviteled és persze az sem mindegy, miből állnak az étkezéseid. Mert csokiból is összeszedhetsz 1500 kcalt meg húsból/zöldségből is. Szóval ha gondolod írd le légyszi mit eszel egy átlagos nap.
Emellett fontos, hogy sportolj, anélkül nem ér semmit az egész. Sportolsz valamit?
Igen szoktam majdnem minden nap 30-45 percet gyors sétálni, nem szaladni csak gyorsabban szedem a lábamat, ilyenkor le is szoktam izzadni.
És szoktam videókra tornázni nem minden nap , kb 30 percet.
Nem eszem csokikat, nem de a kristálycukor minden nap ottvan az étrendemben.
Kávéban, főzelékekben.
Pl ma bundás kenyeret fogok reggelizni.
Nem szeretnék megvonni semmit mert tudom ha megvonom 2 hétnél tovább úgysem bírom nélküle utána egyszerre sokkal többet eszek belőle mint apródonként.
Tegnap 2 és fél szelet májkrémes kenyeret ettem és 2 bögre sóska főzeléket (6 dl).
Nem nassizom már kb maximum 3-5 alkalommal eszem csak.
Tegnap nem volt időm csak 2 szer enni nagy takarítás volt egész nap mozgásban voltam.
A gyors séta helyett jobb lenne, ha futnál, a torna rendben van. Viszont az nem jó, hogy semmit nem vonsz meg magadtól. Értem én, hogy nehéz, de nem fogyni akarsz? A fogyás nem könnyű, küzdeni kell érte.
Pl egy szelet bundáskenyér kb 300 kcal. Gondolom nem egy szeletet eszel. Ez így már majdnem a fele a napi kalóriabevitelednek, ráadásul nem egészséges, tele van zsírral. Nem lenne jobb megenni egy tál müzlit? Vagy zabkását gyümölccsel? Vagy csak simán egy szelet kenyeret sonkával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!