Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez jó étrend egy tininek?

Ez jó étrend egy tininek?

Figyelt kérdés

Már rengeteg fogyókúrás étrenden vagyok túl, kevés sikerrel. Tisztában vagyok vele hogy én vagyok a ludas, hisz szinte csak olyan fogyókúrákat próbáltam, amik nagy nélkülözéssel jártak. (napi 600 kalória) Így a bukás garantált volt, főleg ennyi kísértéssel a környezetemben. Most egy olyan étrendet állítottam össze, amivel talán jobban fogyhatok, és elég nagy reményt fűzök hozzá. Kíváncsi vagyok ez mennyire megfelelő, és kell-e változtatni rajta.

Reggeli: -

Tízórai: teljes kiőrlésű zsemle csirkemell sonkával

Ebéd: (ez természetesen változó) ált. csirkemell uborkasalátával vagy sóska

Uzsonna: narancs

Vacsora: ugyanaz mint a reggeli vagy narancs

Továbbá heti 2x fogok spinningre járni. Súlyom 91 kg (ezt rettentően szégyellem) magasságom: 162 cm. Célom: -51 kg

Az lenne a kérdésem, hogy ezzel így mennyi idő alatt fogyhatok 51 kg-mot? És szeptemberig mennyit tudok fogyni?

Előre is köszi a válaszokat! :)

14/L

2015. márc. 16. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ilyen étrend mellett felejtsd el a tartós fogyást. Arról nem beszélve, hogy 162 cm-hez 40 kg... 50 talán, ami egészséges lenne.
2015. márc. 16. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Arra kivancsi lennek hogy talalja ki mindenki h pont a reggelit hagyja ki? Hogy tunik ez logikusnak?

Ezen az etrenden meg gondolkozz.

2015. márc. 16. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Reggelire ehetnél többet, táplálóbbat, pl egy tk. szendvics sovány sonkáva ahogy mondtad, vagy zsírszegény sajttal, tojással, túróval stb, sok-sok friss zöldséggel, ubi, pari, retek paprika, sali. Vagy tojásrántotta. Ebédre jó a csirkemell, de nyugodtan ehetsz belőle rendes adagot is, megehetsz akár 2 nagy szeletet, azt valami zöldkörettel, párolt zöldség, saláta. De kora délutánig főleg még mehet nyugodtan több ch is, a gyümölcs jó, de azt is inkább a délelőtti órákra limitáld, az ebédedhez meg igazán nem árt meg ha eszel egy kicsit több ch-t is, mondjuk barna rizst. Azt sem szabad teljesen megvonni, csak a mennyiségre, és a napszakra kell ügyelni. A húst is variálhatod, ne legyen egyhangú, unalmas, és fűszereket, főleg frisset bátran használhatsz. Este viszont már csak fehérjét egyél zöldséggel, pl túró, paprikába , pariba töltve, vagy tojás, tonhalsaláta, lazac, csirke, pulyka stb.:)
2015. márc. 16. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
És ne a kcal-t számold görcsösen, mert az soha nem vezet jóra, hanem inkább a Ch mennyiségre ügyelj. A 600 kcal az konkrétan életveszély, ilyet nem szabad játszani, kell egy 1200-1400 kcal min. ahhoz, hogy az alapvető létfunkcióidat ellásd, az emésztésedhez, az alapanyagcserédhez, azon felül meg Te még fejlődésben is vagy, és kell a legalább 1600 kcal. Hidd el, ne az energiával spórolj, hanem mondjuk amit csokival vinnél be, vidd be azt hússal, zöldséggel, és akkor baj nem lehet!:) Tapasztalatból beszélek, és jobban is fogod érezni magad hosszú távon! A mozgás pedig fontos lenne, pláne ilyen fiatalon, és nem csak fogyás, de általános egészségmegőrző szempontból is!
2015. márc. 16. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Napi 600 kaloriaval nem fogsz tudni leadni ennyit. Egy ideig mukodni fog, de meg fog allni a fogyas es ha elkezdesz rendesen enni mind visszajon.

Alapanyagcsere ertekeder szamold ki, es ez alatt ne egyel. Valamint mozogj rendszeresen

(Napi 600 kaloriaval nem lesz erod spinningezni)

Sajat hibaibol tanul az ember, de ha ram hallgatsz akkor sikerulni fog

2015. márc. 17. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia. Én nemrég kezdtem diétázni + sportolni. 113 kilóról kezdtem, ez 4 hét alatt 108-ra csökkent (167 cm a magasságom). Ezt csak azért mondom, hogy lásd, hogy nem a levegőbe beszélek, és én nálad is rosszabb helyzetből indulok. Először is az étrenddel kapcsolatban ez elég jó leírás (a reklámot hagyd figyelmen kívül): [link]

A sport mindenképp fontos, én a konditermet javaslom, mivel bármilyen edzettségi szint mellett űzhető. Egy személyi edző hatalmas segítség, de tudom, hogy ez pénzkérdés is. Igazából az a fontos, hogy olyan sportot találj, ami nem esik rosszul, szívesen jársz. A kajánál pedig fontos, hogy olyan étrendet állíts fel, ami egészséges, viszont időnként belefér egy kis csalás, nem kell minden finomságot megvonnod magadtól. Ez az egész viszont csak úgy működik, ha életmódot váltasz, tehát ez nem egy fogyókúra, amit abbahagyhatsz, ha elérted a kívánt testsúlyt.

2015. márc. 19. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a spinning nem biztos, hogy a legjobb választás, mivel nálad fittebb és vékonyabb emberekre van méretezve, tehát jó esély van rá, hogy kudarcélmény lesz. Viszont ha beválik, akkor hajrá, csak nehogy azon bukj el, hogy kínkeserves az edzés, és a negyedik alkalommal már nem mész el.
2015. márc. 19. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
ez így nagyon nem egészséges. egyrészt reggelizni kell, és nagyon kevés az a kalória mennyiség amit beviszel a szervezetedbe. viszont a 40 kiló betegesen kevés lesz a 162cm-hez.
2015. márc. 19. 18:27
 9/10 IRIS B. ***** válasza:

mi ez a hülyeség a zsemlével, meg naranccsal? épp ezek teljesen tiltólistások a diéta idôtartamára.

az éhség nélküli = szénhidrátszegény diéta a leghatásosabb, mivel ha nem vagy éhes, be fogod tartani a diétát.

a kalóriatáblázatot felejtsd el és keress egy szénhidráttáblázatot. a kettô messze sem ugyan az!!!

napi szénhidrátbeviteled legyen 15-25 g.

EZEKET LEHET ENNI: húsok, halak, tojás, zöldes színû zöldségek (sárgás-pirosas csak mértékkel), salátafélék, nyers zöldfûszer félék (petrezselyem, bazsalikum....), zsíros sajtok, tejszín (nem a vacak spray), fôzôtejszín, csiperkegomba, szalonna (bacon)

AMI TILOS: liszt, cukor, rizs, krumpli, gyümölcs, tej és light-os tejtermékek, kukorica, hüvelyesek (babok, borsók...), konzervek, bolti kolbász, virsli, szalámi, sonka (házi lehet, abba nem tesznek cukrot)

a sok fehérje el veszi az étvágyad, így könnyú megállni, hogy bármerre elcsábulj. ha valami tiltott dolgot van ehetnéked, egyél gyorsan egy fôttojást, meg egy darab zsíros sajtot, jó nagy pohár vízzel, garantálom, hogy órákig nem leszel éhes.

NEM KELL 5-SZÖR ENNI NAPONTA! ez is egy ôskori csökevény, mint a zsírszegény étrend is :/ ha kevés szénhidrátot viszel be és sok fehérjét, észre fogod venni, hogy elég 2-szer enni naponta és NEM LESZEL ÉHES! ha pedig nem vagy éhes, nem kell enned!

ezzel a diétával SPORT NÉLKÜL IS FOGYSZ!!! de ha sportolsz mellé, az persze még jobb. viszont én személy szerint míg le nem megy az elsô 10-15 kg, a helyedben csak gyaloglást és úszást vezetnék be, utána már könnyebb testtel mehet az ugrabugra is, ha van rá igényed.

egy tipikus napi kajálásom:

délelôtt: 2-3 tojásból omlett, tetején reszeltsajttal, jó nagy marék petrezselyemmel mellé

délután: 1 tányér húsétel, 2-3 maréknyi salátával, vagy párolt brokkoli+zellerrel

nyugodtan egyél annyi húst amennyi szeretnél az elsô idôben, a lényeg az, hogy ne legyél éhes. késôbbiekben észre fogod venni, hogy egyre kevesebbet fogsz majd enni.

***HA GONDOLOD ÍRJ PRIVÁTBAN ÉS KÜLDÖK EGYSZERÛ, GYORS ÉS ÍZLETES RECEPTEKET***

2015. márc. 20. 09:22
 10/10 IRIS B. ***** válasza:
2015. márc. 21. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!