Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Irnatok nekem 600-800 kcal-as...

Irnatok nekem 600-800 kcal-as napi fogyasztász? Amiben inkább fehérje van. Napi 3 vagy annál több étkezés is jó.

Figyelt kérdés
Nem szeretnek sok szenhidratot bevinni inkabb feherjet. NEM vagyok anorexias csak egy kicsit sok van rajtam. Sportolok minden nap. Sportolo voltam (élsportoló)igy tudom,hogy milyen az egezseges etren,de mivel abba hagyta az elsportot rs 3 evesen kezdtem vagy is a sok kajahoz van hozza szokva a szervezetem,igy meg ertem,ha orzltnel tartotok,hogy ilyen keveset vinnek be. ne itelkezzetek inkabb segitsetek.

2015. febr. 9. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem ítélkezés, csak amit akarsz csinálni az hülyeség. Minek akarnál koplalni? A logikát nem látom benne... Azt hiszed hogy ha 800 kalóriát eszel meg naponta, 2x olyan gyorsan fogysz, mint ha 1600-at vinnél be? Hát nagyon nem. Majd jól lebontja a szervezeted az izmot, löttyedt leszel, azt majd nézel csak, arról nem is beszélve hogy visszahizod+ egészségtelen.

Neked egy szálkásító étrend kell a mozgás mellé, és kész.

2015. febr. 9. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Ettől csak hízékonnyá fogsz válni.
2015. febr. 10. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Megfogadom tanácsitokat. Inkább Tényleg megpróbálok ennél is többet mozogni es enni,De úgy,hogy sok legyen benne a fehérje,kevés a szénhidrát.
2015. febr. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!