Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Segítség! Mit csinálok rosszul?

Segítség! Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Két hónapja szültem (sajnos tápszeres a babám).175cm 68 kg voltam egy hete amikor is belevagtam a no cukor no liszt,egészséges életmódba (számolom a kalóriàkat) + szobabico 1ora (5-6nap/het) + guggolas es haspres.Nem hogy fogytam,hiztam 2kg-t.Ez szörnyű!!!napi vízmennyiség kb 2/2,5l ami lemegy.Mit rontottam el?min valtoztassak?

A célom 63-62kg

2015. febr. 14. 13:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen azt mar tudtam a kérdés feltevése előtt is,hogy ez biztos nem izom.Csak azt nem tudom hogy pattant fel rám 2kg akármi is ha állítólag mindent jól csinálok...és nem zabálok titokban utanna meg nyavalygok.Na de mind1 nem adom fel,majd csak megindul lefelé,de az is biztos,h a mérleget egy ideig kerülöm!!!
2015. febr. 16. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!