Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csinálok rosszul?

FTeki kérdése:

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Napi kb. egy órát (valamikor többet is egyszerre) tornázok itthon (fitness) kifejezetten kalóriaégető kardió edzés kombinálva erősítő edzéssel.Az étkezéseimen annyit változtattam hogy többször kevesebb, több zöldség-gyümölcs és minimálisra csökkentettem az édességet.Nem a súlyommal van gondom hanem a pocival és az is a gyomortájékon.Hónapok óta csinálom a sportot, az étkezésen pedig 2-3 hete változtattam.Mégsem látok nagy változást és még nincs a szép lapos has.
2014. ápr. 15. 20:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert nem ilyen minimális édesség diéta kéne. A szénhidrátokat számolni, a fehérjét, a zsírt.

Amúgy meg minden edzés kalóriaégető, a lélegzéssel is kalóriát égetsz...

A tornával meg életben nem lesz lapos hasad.

2014. ápr. 15. 20:13
 2/16 anonim ***** válasza:
36%

Mert összecsapott módon csinálod.

A hangzatos "kalóriaégető" tornák feleannyit se égetnek mint ugyanannyi futás és szerintem vacak a kajád is mert azt se tudod hogy a gyümölcs cukros...

Vacak kaja és vacak edzés=kicsi eredmény.

2-3 hét alatt meg főleg.

2014. ápr. 15. 20:16
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi hogy válaszoltatok de igazából nem értem egyiket se...

Az első szerint egyek annyi édességet amennyit akarok de a második szerint még a gyümölcsbe is sok a cukor.A futás is kardió és állítólag az edzőtermekben is kardióznak.

Nem hiszem hogy össze lenne csapva amit csinálok mivel nagyon sok eredményt elértem csak a hastájékon nem látszik mg.

2014. ápr. 15. 20:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Az első válasz már leesett :) Rosszul értelmeztem :)
2014. ápr. 15. 21:02
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Nincs alaptudasod az a baj.

Rosszul használod a kardió fogalmát! A kardió nem egy sportfajta hanem azt a mozgástartományt jelenti sportoknál ahol az állóképességed maximumát kihasználod tehat lihegsz,felgyorsul a pulzusod és nem tudsz érthetően beszélni közben. De ez nem fogyásra való mert kifaraszt.

Fogyásra a közepes tempójú mozgas az aerob mozgás a jó.

A kardió megnevezés csak elterjedt a fitneszipar révén.

Azon nem tudom mit nem lehet érteni hogy a gyümölcs nem csodaszer.Tele van gyümölcscukorral és nagy mennyiségben hatráltatja a fogyast hisz pont a cukrot próbalod mellőzni.

2014. ápr. 15. 21:07
 6/16 anonim ***** válasza:
51%

Addig összecsapott a módszer amíg az alapfogalmakkal sem vagy tisztában.

Mint latod lehet így is haladni egy darabig de komoly eredményekre mint a lapos,zsírtalan has már nem elég.

2014. ápr. 15. 21:09
 7/16 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele hogy a gyümölcs nem csodaszer és van benne cukor is ugyanúgy mint rost ami kell az anyagcseréhez és persze vitamin is.Nem gyümölcsből áll ki egy napom hanem napi egy narancs, alma pl.

[link]

Ennek a házaspárnak a videóira tornázok (4-es erősségűekre) HIIT-re.Vagyis intervallum magas intenzitással.Ami zsírégető.

2014. ápr. 15. 21:39
 8/16 anonim ***** válasza:

"Magas intervallum vagyis zsírégető"...anyám..

De nekem mindegy.

Ha ennyire értesz hozzá,csináld.

2014. ápr. 15. 21:52
 9/16 A kérdező kommentje:

Mért te ki vagy hogy ennyire értesz hozzá?

Tudod egyáltalán mit jelent?

2014. ápr. 15. 22:04
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi az a magas intervallum? :D Az intervallum az, hogy alacsony intenzítás, magas intenzítás váltva...
2014. ápr. 15. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!