Mit csinálok rosszul?
Ha nem tudsz leadni hasból, akkor változtatnod kell az étrenden. Ha jó az étrended, akkor is fogyni fogsz ha nem csinálsz semmit. Ha nem jó akkor csinálhatsz bármit, ott nem lesz fogyás csak az izmaidat erősíted. Szénhidrát szegény étrendben gondolkodj és a tejtermékeket, műzliket, kenyereket, tésztákat el kell felejteni de mindenképp minimumra csökkenten. Hús, étolaj helyett zsír, igen zsír, mert az testbarát emészthető anyag. Margarinok a test számára idegen pl.emészthetetlen anyagok. Csak tiszta víz és tiszta só, zöldségek teljeskiőrlésű kenyér is mehet. Mindig a természetes testbarát, emészthető dolgokat keresd.
Basszus én bármikor felszedek 10 kilót és ha akarok leadok 15 kilót 2 hónap alatt úgy hogy nem koplalok, mert nem a koplalás a lényeg hanem az hogy mit eszel, mindig ez az első számú fő ok. Na jó nem mindig mert valakinek testi lelki problémája van akkor először azt kell megszüntetni. Mielőtt felesleges köröket futsz, olvass és tanulj és tesztelgesd mi jó és mi nem jó neked. Mert ami nekem jó az lehet hogy neked sz@rt sem ér, mások vagyunk.
Hús, zöldségek az ember táplálékai.
Ha csak ezeket eszed akkor fogyni fogsz (de tök jó, hogy sokat írnak primitív edzésekről).
Nyilván tojást meg ezt-azt is lehet enni, csak ne legyen olyan eltérés a hús-zöldségtől mint a liszt, cukor, tej, aszpartám, mesterséges színezékek..
Gyümölcsökbe rengeteg cukor van azt ugye tudod?
A sok edzés se jó valamikor időt is kell hagyni a szervezetnek hogy reagáljon a mozgásra!!!
A cukrot azt teljesen vond meg magadtól!
Én is így vagyok. A súlyom pont jó, csak a hasam nem tetszik..
Ne siettesd. Ha még csak nemrég álltál az az étkezéssel, bőven van még reményed :) És amíg remény van, addig semmi sem lehetetlen :D
A cukrot meg ne vondd meg teljesen, mert hosszútávon úgysem bírnád tartani.
1. senki sem a gyümölcsökben lévő cukortól hízik el, nem kell démonizálni.
2. tényleg érdemes pihenni is. Bár átlag ember nem edzi halálra magát.. egy nő a fitness edzéseivel azért nem kell külön pihenőnapot tartson, csak éppen időpocsékolás minden nap fitnessezni, elvenni így az időt például gyógytornáktól.
A 10-es válaszolónak: Van egy edzésforma, ami eredmény tekintetében sokkal hatásosabb, mint a hosszú aerob edzések. Ez pedig a HIIT (High- Intensity Intervall Training) azaz a magas intenzitású intervallumos edzés. A mozgásforma lényege, hogy bemelegítés után intervallumokban végezzük az edzést, 1 kör lassú tempójú után 1 kör gyors következik.
Igen szerintem is az étkezéssel van bibi.Mondjuk csodát vártam rövid időn belül :) Szeretnék olyan étrendet kialakítani amit nem addig lehet csinálni amíg elérem a kellő eredményt.Olyan változást szeretnék ami teljes mértékben elfogadható egészségügyileg is.Ezért kértem segítséget olyan emberektől akiknek van tapasztalatuk :)
Igen a zsírt én is szívesebben használom :)
Nem értem ezt a gyümölcs utálatot.Nem eszek egész nap gyümit de vitaminok is vannak benne és nem csak cukor :)
Nagyon szépen köszönöm a tippeket és válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!