Segítség! Mit csinálok rosszul?
Két hónapja szültem (sajnos tápszeres a babám).175cm 68 kg voltam egy hete amikor is belevagtam a no cukor no liszt,egészséges életmódba (számolom a kalóriàkat) + szobabico 1ora (5-6nap/het) + guggolas es haspres.Nem hogy fogytam,hiztam 2kg-t.Ez szörnyű!!!napi vízmennyiség kb 2/2,5l ami lemegy.Mit rontottam el?min valtoztassak?
A célom 63-62kg
Izmosodsz.Ezért nem kell a mérleg hetente.Az a lényeg amit a tükörben látsz!
Csak így tovább,nyárra bombázó leszel!
Köszi kedves első válaszoló.Bár szerintem egy het alatt képtelenség 2 kg izmot felszedni.Igen,az a cél h nyárra bomba legyek hihi
Nagyon kitartó vagyok,de ez most azert eleg szepen lelombozott.Az én centieimhez 70kg az mar katasztrofa,nagyon nem birom mikor pufinak nézek ki!!!
-ha híztál 2 kg-t,az azért van ,mert még mindig sokat eszel,sokkal kevesebbet kéne ,ahhoz ,hogy tényleg fogyjál,
-ez az izom meg nehezebb mint a zsír ,ez meg okorség,
5-ös! Hol olvastad hogy az izom nehezebb mint a zsír??Ha már a szövegértéseddel is baj van,ne osztogass tanácsokat!!!
Kérdező,ne foglalkozz azzal a két kilóval,hidd el szépen olvadnak majd le a kilók!Ne szegje kedved!Kitartás! :)
"Az izom nehezebb, mint a zsír"
Igen, 1 kiló izom sokkal nehezebb, mint 1 kiló zsírXDDD.
1600 kalória egyáltalán nem sok, sőt, inkább kevés.. 2 kilót soha az életbe nem fogsz izomba felszedni 1 hét alatt, főleg nem szobabiciklivel, meg haspréssel. Úgyhogy tuti nem izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!