Rettenetesen félek attól, hogy visszahízok! Mit csináljak? Elkerülhetetlen most már?
3 hónap alatt lefogytam 10 kg-ot, úgy, hogy nem koplaltam (jó nyilván voltak koplalósabb napjaim, ahogy csalónapjaim is...de egyik se számottevő a 3 hónapra nézve) Szóval olyan napi 1100-1400 kcal-t ettem, attól függ mennyit mozogtam aznap, és mennyire voltam épp éhes. Hozzátenném ezt a kalóriamennyiséget egészséges ételekből vittem be... hús, hal, gomba, zöldségek, tojás, gyümölcsök. Semmi cukor, és lisztes étel..
Viszont miután lefogytam volt egy lazítósabb hetem (1600-2000kcal-ok naponta) és azután annyira megilyedtem, hogy visszahízok, hogy most már 2 hete kb. max. 1000kcal-t eszek egy nap (ez sokszor csak 800/nap) És tudom, hogy ez nem jó, de most már félek az 1400-ra is visszaállni, mert félek, hogy most már attól is hízok..Mit tegyek?? Vajon 1400kcal-tól már híznék?? (egyébként még mindig fogyok...) Az alapanyagcserém 1300kcal. És heti 2x van egy órás röpi edzésem. Emellett nem nagyon mozgok, kivéve a tesi órák. Akkor ez a 900-1000kcal/nap koplalásnak számít nálam??:S Mert ha igen, akkor félek visszaállni nagyobb kalóriabevitelre, mert akkor a szervezetem tartalékolni fog, és akkor hízok, ugye?? :/ Az a baj, hogy nagyon félek, ezért egyre kevesebbet eszek..Általába mindig ugyan azt eszem, most már mnden nap..reggelire 1 teljes kiörlésű zsemlében csirkemell felvágott,ubi, és saláta. délben 1 alma vagy narancs, és délután 5 fele főttétel, amit anya csinált épp (általába ez hús, hal, zöldségekkel, mert ő is diétázik) Mit csináljak? Nagyon félek! :( Vissza fogok hízni?? Hogy emeljem a bevitelem, anélkül, hogy híznék? Valamint utána mennyi kalóriát ehetnék szerintetek, hogy még súlyt tartsak? 168cm 48-49kg vagyok.. 16/L
Most miért szomorítjátok el? A visszahízás csakisbrajta múlik.
Ha vigyázol mit eszel, akkor nem fogsz.
17/L
Irreálisan alacsonyan nem fogja tudni tartani a súlyát. Ezt nem érti meg az ide írogató sok nyomi, hogy le lehet éhezni 16-17-es BMI-re magunkat, csak akaraterő kérdése, de sokkal célravezetőbb lenne, ha mondjuk lenne egy REÁLIS cél és egy hosszabb távú terv lenne mögötte.
Amúgy a kérdező nem indult annyira rossz úton, a baj az, hogy szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az arányok nem stimmeltek (a kalóriaszámolgatás hátránya), és nemes egyszerűséggel ki van éhezve... Ezért "zabál be". Utána meg egy étkezésre narancs vagy alma? Na ne már.
Olvasgasson kicsit, lőjön be célokat, rakjon össze egy normális étrendet, iktasson be mozgást.
Nem szoktam bezabálni... tényleg.. olyan max. 3x volt... de egyébként amikor túlléptem a kalóriakeretem, akkor sem bezabáltam egyszerre mindenfélét, hanem csak azért, mert kalóriadúsabbételeket ettem, és kicsit többet mint előtte. De ez csak egy 5 napig tartott kb, mert akkor már csak súlyt akartam tartani, de aztán megilyedtem.. :S
Egyébként 3-as köszönöm!! Kedves tőled :)
Én az ilyen helyesírástól "ilyedek" meg.
Amúgy én is lefogytam 167 cm-vel 48 kilóra. Semmit sem változtattam, mégsem tudtam tartani.
Felmentem 51-52-re, és onnan az Istenért sem tudok már lejjebb menni, akármit is teszek.
Néha, átmenetileg reggel 50,5 kilót, meg ilyesmit mutat a mérleg, és ilyenkor sírni tudnék a boldogságtól, hogy közel a cél (50 alá menni). Másnap megint 51 felett leszek...
Ez megy két éve. :(
700-800 kalória között. De csak azért, mert annyira fogyni szeretnék...
De SEMMIT sem fogyok! Csak átmenetileg: egy-egy napra. Utána visszajön minden, anélkül, hogy bármit is változtatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!