Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kocogok 40-45 percet,130...

Kocogok 40-45 percet,130 körül van a pulzusom, miért izmosodik a lábam ez elkerülhetetlen?

Figyelt kérdés
Fél éve kocogok, először csak heti3 szor most már 5-6szor. Van még hátra jó 4-5 kilóm fogyás ügyileg (eddig 15 kiló minusznál járok) 176 cm vagyok 66 kiló (nő). 2 hete vettem észre hogy a combom kemény izmos lett, a vádlim is. Holott zsír még mindig csomó van rajtam. Nem akarok vastag lábakat :( Hogyan tovább? Miért pont most kezdett így megizmosodni?
2012. jún. 19. 13:53
 1/1 anonim válasza:

Hát, ez tényleg elkerülhetetlen. Én is kocogok, lassan egy éve, és először nekem is furcsán nézett, mert izmos volt, meg husis egyszerre, aztán elkezdtem csökkenteni a fehérje bevitelt, meg a husi is eltűnt, és azóta szép szálkás vagyok.

U.i.: ugye nem gondoltad komolyan, hogy sportolsz, és nem izmosodsz?

2012. jún. 19. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!